MODNE KATASTROFE

Parada neukusa i kiča na prestižnoj dodjeli nagrada

21.11.2016 u 10:52

  • +16

Najgore odjevene na dodjeli nagrada AMA

Izvor: Profimedia / Autor: Tportal.hr/Mihaela Maras

Bionic
Reading

Kao što je to slučaj sa svakom glamuroznom dodjelom i svečanim izdanjima na crvenom tepihu, pojedine dame uspiju modno briljirati, a nekolicina njih nije se mogla pohvaliti dobitnim modnim rezultatima

Na nedavno održanoj dodjeli American Music Awards dočekao nas je identičan modni scenarij.

Bivši model Heidi Klum i američka pjevačica umjetničkog imena Z LaLa uspjele su se opet naći na listi najgore odjevenih zvijezda na crvenom tepihu.

I dok se Heidi odlučila za retro zlatni kombinezon s detaljem mašne oko ovratnika, nalik silueti pussy-bow bluze, osebujna Z LaLa predstavila je još jednu u nizu modnih katastrofa, ovaj put u znaku haljine od PVC-a i mreže, dok se luda frizura nalik morskom valu uspješno odupirala gravitaciji.


Odabrane haljine cvjetnog i životinjskog printa te večeri nisu se pokazale dobitnim odabirom za glumicu Oliviju Munn, model Joan Smalls, pjevačicu Bebe Rexhu i mlađu sestru slavne Miley, Noah Cyrus.

Relativno nepoznate široj javnosti, dame Danica McKellar Gigi Gorgeous i Kat Graham pokušale su zadobiti pažnju na crvenom tepihu mini kombinezonima i prozirnim haljinama, a naposljetku su je i zadobile, no ne u priželjkivanom, pozitivnom smislu.