emily blunt

Ovo se zove fantastična haljina: Zavodljiva i laskava, a savršeno izgleda uz tenisice

23.02.2024 u 11:44

  • +7

Emily Blunt

Izvor: Profimedia / Autor: AFFINITYPICTURE / BACKGRID / BACKGRID USA / JAST / BACKGRID / BACKGRID USA / PROFIMEDIA

Bionic
Reading

Britanska glumica Emily Blunt ovu je godinu otvorila nizom sjajnih stjalinga i pažnje vrijednim modnim odabirima. Njezin najnoviji stajling, izabran za dolazaka na snimanje showa s Jimmy Kimmelom, uključivao je odličan spoj haljine na točkice i bijelih tenisica

Kada je Emily Blunt stigla na snimanje showa s Jimmy Kimmelom rijetko tko je mogao ostati ravnodušan. Odjevena u crnu haljinu s bijelim točkicama, dubokog dekoltea i otvorenih leđa, 40-godišnja glumica izgledala je jednostavno fantastično.

Inače, Emily je nedavno oduševila stajlingom na Voguevom BAFTA after partyju s haljinom nevjerojatnih detalja. A bili su tu i ludo dobri stajlinzi na dodjeli Zlatnih globusa i Guvernerovih nagrada te odličan kombinezon odabran za gostovanje u talk showu Stephena Colberta.

Zvijezda filma 'Oppenheimer' doslovce niže ludo dobre i chic modne kombinacije, a posljednji u nizu spoj je elegancije i udobnosti kao stvoren za proljetne dane pred nama. Duboko dekoltirana crna haljina s bijelim točkicama imala je i naglašen struk s crnom trakom i mašnom s prednje strane. Osim odlične i neodoljivo lepršave haljine Emily je napravila u pun pogodak izborom cipela. Nije posegnula na sandalama, balerinkama ni visokim potpeticama već za – vječnim bijelim tenisicama.

  • +7
Emily Blunt Izvor: Profimedia / Autor: Matt Baron/BEI / Shutterstock Editorial / Profimedia

Time je Emily najavila modni spoj kojem u proljeće nema konkurencije. Riječ je o dobitnoj kombinacija haljina i tenisica. Svestran, istovremeno chic i ležeran stajling, bez odricanja od udobnosti, omiljen je izbor čim temperature malo porastu.

ELEGANTNO IZDANJE

To se zove wow efekt: Lijepa glumica blista u stajlingu s neočekivanim izrezom

Pogledaj galeriju

Dolaskom proljeća tenisice su visoke pete potpuno gurnule u drugi plan i postale omiljena obuća najvećih trendseterica današnjice, a s haljinama jednostavno izgledaju savršeno. Ako se spremate na osvježavanje ormara, bacite oko na sjajne haljine sa Zarinih polica koje savršeno idu uz tenisice.

  • +10
Zara haljine Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo