GLUMICA U FRIŽIDERU

Ovo nije za povjerovati!

14.01.2014 u 09:28

Bionic
Reading

Poznata glumica je u ponedjeljak nakon gostovanja u emisiji Live With Kelly And Michael objavila na Twitteru svoju fotku u malom hotelskom frižideru

Na fotki, koju je smjestila u svoj album 'I can fit in that' (Stanem ja u to), 155 centimetara visoka Christina Ricci leži u hotelskom frižideru s jednom nogom dignutom u zrak.

'Da, bilo bi normalnije staviti samo gaćice u frižider, no morala sam iskoristiti priliku', napisala je Christina ispod fotke.

'Nekad je teško i bolno, ali vrijedi. Ipak je to umjetnost', opisala je Christina duhovito album kojemu je u studenom priložila svoju fotku u mašini za pranje rublja.

Koliko se njene fotke u raznim skučenim prostorima sviđaju fanovima, pokazuje činjenica da su im dali službeni naziv – riccing.

Christina u mašini za pranje rublja


Nakon gostovanja u emisiji Live With Kelly And Michael voditelji Kelly i Michael odlučili su pratiti Christinin primjer te su dali svoje priloge riccingu. Malena Kelly se tako sakrila pod stol, a ogromni Michael, nekadašnji ragbijaš, sjeo je pod stol, dignuvši ga visoko u zrak.