'DŽEPNA VENERA'

Izbjegavate maksi haljine zbog visine? Ugledajte se na Salmu Hayek

19.07.2021 u 11:46

Bionic
Reading

Zahvaljujući visini od 157 centimetara, meksička ljepotica Salma Hayek jedna je od brojnih poznatih 'džepnih venera', a u ljetnim mjesecima, usprkos visini, ne odustaje od ideje nošenja dugih haljina maxi kroja

Kylie Minogue, Kim Kardashian, Ariana Grande samo su neke od poznatih dama koje su zaradile titulu 'džepnih venera', a među njima se nalazi i 54- godišnja Salma Hayek.

Poznata glumica nakon nedavnog boravka u Cannesu vratila se u Los Angeles, a dežurnim paparazzima nije uspjela proći nezapaženo prilikom odlaska iz popularnog restorana Ivy na Beverly Hillsu.

  • +4
Salma Hayek Izvor: Profimedia / Autor: APEX/SUPREME /MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Svoju preoznatljivu figuru, Salma je ovoga puta odlučila staviti u drugi plan osvanuvši u ružičastoj haljini maxi kroja, a koju je krasio efektan, tropski uzorak.

Iako u modnom svijetu postoji nepisano pravilo da su duge haljine maxi kroja, poput modela viđenog na Hayek, prvenstveno namijenjene visokim damama, meksička ljepotica dokazuje suprotno.

Efektnu haljnu 'na katove', vješto je prilagodila svojoj visini uz sive sandale s platforma petom u maniri 70-ih, a stilizirala dodacima poput zlatne ogrlice od lanaca, efektnom crvenom torbom i sunčanim naočalama avijatoricama.

  • +7
Volumiozne haljine s volanima Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo fotografije