PLAVA RASKOŠ

Ovo je najljepša haljina za vjenčanja: Romantična čipkasta kreacija osvojila je slavne ljepotice

25.08.2023 u 19:17

Bionic
Reading

Kada se na nedavnom vjenčanju kćeri Andie MacDowell pojavila u svijetloplavoj haljini od čipke, najveća pop zvijezda današnjice izazvala je veliku pozornost obožavatelja, a njezin odabir osvojio je i britansku kolegicu Lily Allen

Kada je prisustvovala vjenčanju Jacka Antonoffa i Margaret Qualley u New Jerseyju u blijedoplavoj haljini, činilo se sasvim prirodnim nagađati o tome što bi njezin odabir mogao predstavljati. Za poseban dan zvijezde Tarantinovog filma 'Bilo jednom...u Hollywoodu', Swift je odabrala haljinu od svijetloplave čipke s potpisom brenda Erdem te detaljima poput korzetne podstave i asimetričnog poruba s dodatkom volana.

Dopunjena tipičnim make-upom u znaku crvenog ruža i svjetlucavih sandala, haljina brenda Erdem pokazala se punim pogotkom, a za sličnom je ovih dana posegnula i njezina kolegica iz Velike Britanije, Lily Allen.

  • +2
Lily Allen Izvor: Profimedia / Autor: - / Shutterstock Editorial / Profimedia

Posljednjih tjedana Allen njeguje imidž plavuše, a svojim pažljivo osmišljenim stajlinzima, nakon nastupa na daskama londonskog West Enda u predstavi 'The Pillowman', ne prestaje puniti stupce britanskih tabloida i modnih rubrika.

  • +4
Taylor Swift Izvor: Ostale fotografije / Autor: Auto

Puka slučajnost ili očita inspiracija vjenčanim lookom Taylor Swift - pitanje je na koje ne znamo odgovor, no činjenica je da 38-godišnjoj Allen ova romantična haljina, u nešto dužoj verziji, pristaje jednako dobro kao i najvećoj pop zvijezdi današnjice.

Swift je ovih dana najavila reizdanje albuma '1989', koji će svjetlo dana ugledati 27. listopada, a upravo je plava boja ona koja se najviše povezuje s njezinom erom iz 1989. - toliko da je na koncertu u Los Angelesu, u sklopu aktualne turneje Eras (koja iduće godine stiže u Europu), nosila pet novih plavih kombinacija - modni potez koji je nagovijestio ponovno izdanje albuma '1989'.

Njezin odabir haljine na vjenčanju Qualley i Antonoffa dodatno je zanimljiv, uzimajući u obzir činjenicu da je mladoženja bio snažno uključen u stvaranje albuma '1989' kao producent i koautor hitova 'Out of the Woods', 'I Wish You Would' i 'You Are In Love'. Antonoff i Swift su od tada radili zajedno na svakom njezinom studijskom albumu, no svakako mu je detalj plave haljine bio manje poseban od 15-minutnog govora koji je Swift navodno održala na njegovom vjenčanju.