tRAŽI NOVOG VLASNIKA

Ovo je kuća iz snova: Dom slavne oskarovke obožavat će ljubitelji suvremenog dizajna

20.03.2020 u 13:44

Bionic
Reading

Američka filmska redateljica Kathryn Bigelow, koja se godine 2010. upisala u oskarovsku povijest kao prva žena koja je osvojila zlatni kipić za najboljeg redatelja, svom dugogodišnjem domu na Beverly Hillsu više od godinu dana pokušava pronaći novog vlasnika

S pogledom koji se pruža na široku obalu doline San Fernando u planinama iznad gradske četvrti Studio City u Los Angelesu, svoj dom poznata redateljica odlučila je ponuditi na tržištu nekretnina po cijeni nešto višoj od 76 milijuna kuna.

Spomenutu nekretninu modernog izgleda, Bigelow pokušava prodati već godinu i pol, a za istu je orginalno tražila iznos od gotovo 91 milijun kuna.

  • +8
Moderan dom oskarovke Kathryn Bigelow Izvor: Profimedia / Autor: Realtor.com / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Njezinom vlasnicom postala je danas davne 1989. godine kada ju je sa svojim bivšim suprugom i poznatim redateljem Jamesom Cameronom kupila za 1,8 milijuna dolara, odnosno nešto više od 12 milijuna kuna.

Nakon brakorazvodne parnice koja je uslijedila 1991. godine, redateljici je pripala navedena nekretnina koja se izdvaja kombinacijom betona i stakla, kao i rustikalnim okruženjem, a sadrži četiri spavaće sobe i kupaonice koje se prostiru na tri kata.