garancija dobrog stajlinga

Ovi chic kaputi pokorili su modnu scenu; holivudske zvijezde ne odvajaju se od njih

14.02.2024 u 18:13

  • +2

Emily Ratajkowski

Izvor: Profimedia / Autor: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Bionic
Reading

Kada u razmaku od svega nekoliko dana isti stil nose zvijezde poput Jennifer Lopez, Due Lipe i Jennifer Lawrence, jasno je da je riječ o trendu koji će još dugo vladati modnom scenom

Ako postoji ijedan stil kaputa koji je obilježio ovu jesensko-zimsku sezonu, onda su to dugački kožni modeli koji su svojom elegancijom osvojili srca holivudskih zvijezda i brojnih trendseterica.

Poznata kao njihova velika ljubiteljica jest i manekenka Emily Ratajkowski, a u kolekciji ih ima nekolicinu, od onog tople boje karamele, preko zavodljivog bordo izdanja, do crnog klasika s kojim nema greške.

Emily Ratajkowski Izvor: Profimedia / Autor: THEIMAGEDIRECT.COM / THE IMAGE DIRECT / PROFIMEDIA

Upravo je potonji nosila u jučerašnjem street style izdanju, kombinirajući ga sa širokim crnim hlačama, bijelom majicom i otmjenim smeđim čizmama sa špic vrhom. Dvoredni niz gumbića na chic kaputu iznimno je laskao njenoj liniji, što je svakako jedna od velikih prednosti ovog dizajna.

U sličnom izdanju, kožnom kaputu retro stila koji prati figuru, nedavno smo vidjeli i holivudsku divu Jennifer Lopez, a kombinirala ga je uz crne traperice širokih nogavica sa svjetlucavim detaljima i usku dolčevitu.

UVIJEK SA STILOM

Ove udobne traperice laskaju svakom stasu, a dokazuje to i Jennifer Lopez

Pogledaj galeriju

Koliko su ovi kaputi popularni, potvrdila je i glumica Jennifer Lawrence u oversized modelu koji potpisuje proslavljeni švedski brend Toteme, poznat po komadima koji su oličenje tihog luksuza. Svoj dugi kožni kaput nosila je također u ležernom izdanju, uparen s trenirkom i omiljenim crnim Adidasovim sambicama.

  • +5
Jennifer Lawrence Izvor: Profimedia / Autor: Stoianov / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Za kraj, korak dalje otišla je Dua Lipa u Valentinovom kožnom kaputu senzualne crvene boje na zabavi glazbenog producenta Clivea Davisa uoči dodjele nagrada Grammy, a obogatila ga je upečatljivim zlatnim zakovicama.

Osim ovih izdanja, u proteklim mjesecima vidjeli smo niz chic kožnih kaputa u bojama od smaragdnozelene, preko posebno poželjne bordo, do raznih neutralnih izdanja, kao stvorenih za sve u potrazi za komadom od kojeg se godinama neće odvajati.

DAMA U CRVENOM

To se zove wow efekt: Dua Lipa zablistala u kaputu koji nije za svakoga

Pogledaj galeriju