brišu trbuh i bokove

Ove laskave traperice svi žele, a Jennifer Lopez nosi ih iz dana u dan

08.04.2024 u 09:30

  • +2

Jennifer Lopez

Izvor: Profimedia / Autor: FERNANDO RAMALES / BACKGRID / BACKGRID USA / PROFIMEDIA, BACKGRID / BACKGRID USA / PROFIMEDIA

Bionic
Reading

Široke traperice visokog struka postale su glavni proljetni favorit, a u njih se zaljubila i Jennifer Lopez koja nam nudi svježu dozu modne inspiracije

U trenucima kada prolazi kroz teške dane svoje karijere te je postala meta internetskih šala, Jennifer Lopez vikend je iskoristila za druženje sa sestrom Lindom u New Yorku.

Iako je osmijeh s lica izostao te je djelovala vidno zabrinuto i snuždeno, njeno loše raspoloženje ni po čemu nije ostavilo traga na besprijekorno elegantnom stajlingu.

Jennifer Lopez- fotke iz mladih dana Izvor: tportal.hr / Autor: Porfimedia by Canva

U prvom planu bile su hit široke traperice kojima u posljednje vrijeme nijedna zvijezda ne može odoljeti. Lopez je birala ultra široki model visokog struka koji vješto ravna bokove i trbuh, ali i izdužuje siluetu za stvaranje senzualne linije.

Usprkos rastućoj popularnosti skinny modela, koji se definitivno vraćaju na modnu scenu, upravo su ove hlače postale jedan od glavnih proljetnih favorita te ih možemo vidjeti na svakom koraku, posebno u trenutno omiljenom svijetlom dizajnu.

Kao i uvijek, Jennifer Lopez pronašla je način da nas inspirira za stiliziranje trendovskih komada te nam pokazala da široke traperice savršeno izgledaju nošene uz casual komade poput modre dolčevite i minimalističkog kaputa.

Ovaj besprijekoran stajling nadopunila je svijetloplavi čizmama četvrtastog vrha i od brušene kože te mini crossbody torbicom iste nijanse, s potpisom Chanela. Sve je zaokružila crvenim ružem, prepoznatljivim naočalama i punđom te zlatnim naušnicama.

Koliko su je široke traperice oborile s nogu, potvrđuje i podatak da je ovaj stil nosila i dan ranije. Lopez se u subotu navečer uputila na večeru u New Yorku, noseći također ultra široki model, no tamnije nijanse obogaćene izblijeđenom prugom po sredini te 'poderanim' rubovima.

Jennifer Lopez Izvor: Profimedia / Autor: Fernando Ramales / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Zanimljivo, također ih je nosila u spoju s dolčevitom, no umjesto kaputa, birala je chic smeđi sako. Našla se tu i njena omiljena Hermes Birkin Himalaya torbica, koja se prodaje po šesteroznamenkastim ciframa uslijed izrade od krokodilske kože, ugradnje dijamanata i - drške od zlata.

Sve je zaokružila peep-toe bež cipelama na visoku petu, modelom koji se usprkos brojnih antipatija modnih zaljubljenica ove sezone na velika vrata vraća na modnu scenu.

kao prava diva

Moćno izdanje: Jennifer Lopez prošetala New Yorkom u bundi i tenisicama

Pogledaj galeriju