ima drugog posla

Odbacila visoke potpetice i glamurozne stajlinge: J.LO i u trenirci i 'ružnim' tenisicama izgleda dobro

02.04.2024 u 09:37

  • +2

Jennifer Lopez

Izvor: Profimedia / Autor: BUZZIPPER / BACKGRID / BACKGRID USA / PROFIMEDIA

Bionic
Reading

Gdje god se pojavi Jennifer Lopez ne može proći nezamijećeno. A ovog puta sve je iznenadila vrlo ležernim stajlingom. A čini se kako je J.Lo koja je na misiji potrage za novom luksuznom nekretninom u New Yorku na kratko odbacila visoke potpetice i glamurozne kapute zamijenivši ih tenisicama i trenirkom u stilu 'Jenny from the Block'

Prema svemu sudeći slavni par Jennifer Lopez i Ben Affleck u 'lovu' na novu nekretninu. Par je prvo snimljen ispred luksuznog stana u New Yorku, a nakon toga J.Lo je otišla u solo razgledavanje kuće na Manhattanu vrijedne 6,7 milijuna dolara.

Odjevena u vrlo ležernu i udobnu kombinaciju, Jennifer je pokazala drastičnog drugačiji stajling od njezinih nedavnih stilskih izbora. Naime, tijekom njezine turneju This Is Me…Now tijekom Tjedna mode u Parizu pjevačica porijeklom iz Bronxa oduševljavala je glamuroznim stilskim kombinacijama.

No, ovog puta je posegnula za svijetlo sivom trenirkom i tenisicama stavljajući udobnost ovog puta na prvo mjesto. Kosu je skupila u punđu, a pramenove s prednje strane ostavila da joj uokviruju lice, dok je oči sakrila iza tamnih sunčanih naočala.

ulaganje u budućnost

U lovu na nekretninu? J.Lo i Ben Affleck uhvaćeni ispred ekskluzivnog stana

Pogledaj galeriju

Iako je ovaj njezina modna kombinacija bila znatno ležernija od one koju je pokazala prije koji dan kada je zajedno s Benom razgledavala luksuzni stan, slavna pjevačica nikako nije izgledala neupečatljivo. Posegnuvši za vječno joj dragom 'Jenny from the Block' estetikom odabrala je trenirku oversized kroja koje je djelovala istovremeno ležerno i urbano, a posebnu pažnju su privlačile robusne, bijele tenisice oko kojih bi se lako mogla lomiti koplja obzirom na rastuću popularnost retro modela znatno manje napadne estetike.

Retro tenisice koje ćemo viđati posvuda Izvor: Profimedia / Autor: tportal.hr