POVRATAK U VELIKOM STILU

Ove dječje zvijezde sigurno se sjećate

03.09.2014 u 12:15

Bionic
Reading

Anna Chlumsky proslavila se zahvaljujući ulozi u hit filmu 'Moja djevojka' s tad najvećom dječjom zvijezdom, Macaulayjem Culkinom

Svi oni rođeni u 80-ima itekako se dobro sjećaju Anne Chlumsky, glumice koja je utjelovila simpatičnu Vadu Sultenfuss iz filma 'Moja djevojka'.

'Još uvijek me ljudi prepoznaju kao 'onu djevojčicu iz filma s Culkinom'', kaže Anna, piše Interview

Sa samo 11 godina, Chlumsky je u tom hitu iz 1991. glumila u društvu velikih imena poput Dana Aykroyda, Jamie Lee Curtis i zvijezde filma 'Sam u kući', Macaulayja Culkina. Premda se činilo da će punom parom baciti u showbizz, Anna je netragom nestala, a danas je možemo vidjeti kao Amy Brookheimer u seriji 'Potpredsjednica' (Veep) s legendarnom Elaine iz 'Seinfelda', Julijom Louis-Dreyfus u ulozi Seline Meyer.

Anna Chlumsky danas ima 33 godine, a nakon uloge u filmovima 'Moja djevojka' i 'Moja djevojka 2', svoju je glumačku karijeru zamrznula na neko vrijeme zbog studija na sveučilištu u Chicagu. Nakon diplome neko je vrijeme radila izvan showbusinessa, no krajem svojih 20-ih odlučila se vratiti glumi.

Ostvarila je angažmane u indie filmovima 'Blood Car' i 'In the Loop', ali daleko najveći uspjeh ostvarila je ulogom u seriji 'Potpredsjednica'. Za ulogu Amy 2013. i 2014. bila je nominirana za nagradu Emmy. U braku je i ima dijete.