besprijekorna elegancija

Kraljica Letiza s razlogom ne izlazi iz ovih savršenih cipela

23.04.2024 u 17:46

Bionic
Reading

Proteklog tjedna kraljica Letiza oduševila je sjajnim stajlinzima za vrijeme službene posjete Nizozemskoj, a povratak u Španjolsku nije narušio njezin stilski niz. Sasvim suprotno, kraljica Letizia zablistala je lijepoj haljini od tvida

Španjolska kraljica Letiza i kralj Felipe VI. nazočili su dodjeli Nagrade 'Miguel de Cervantes' za književnost na španjolskom jeziku za 2023 . Nagrada je otišla u ruke pisca Luisa Matea Díeza, a da je postojala, nagrda za stil svakako bi je osvojila španjolska kraljica.

Za dolazak na dodjelu nagrade kraljica je odabrala potpuno drugačiji izgled od prethodnih, a igrala je na sigurnu kartu klasike i bezvremenskog stila debitirajući s novom haljinom od tvida.

Kreacija kojom je postignut sjajan kompromis između nosive udobnosti i besprijekorne elegancije imala je okrugli izrez, a posebno se isticala tkanina u kojoj su se miješali crni, sivi i pastelni detalji na laskavoj sukni midi duljine i odgovarajućeg gornjeg dijela nalik bluzi. No, ono što je ovu haljinu posebno izdvajalo bio je završetak s resama koji posebno istaknu kraljičin struk, a krasili su i rubove francuskih rukava.

Chic nijanse koje se nose ovog proljeća Izvor: Profimedia / Autor: Neven Bučević

Haljina od tvida, brenda koji je za sada nepoznat, predstavlja savršen klasičan i elegantan izbor, a kraljica ju je kombinirala s kožnom torbom s kratkom ručkom, modni dodatak s potpisom Hugo Bossa koji je nosila u brojnim prigodama do sada. A čitav stajling zaokružila je cipelama koje su apsolutni hit model – crnim slingback sandalama, u kraljičinom slučaju izbor pada na model brenda Massimo Dutti, no činjenica je da sa slingback sandalama je nemoguće pogriješiti.

  • +10
Crne slingback cipele Izvor: Promo fotografije / Autor: promo