DINNER IN THE SKY

Ovako se za Hrvatsku navijalo 60 metara iznad Zagreba!

13.06.2014 u 09:59

  • +5

Dinner in sky

Izvor: tportal.hr / Autor: tportal.hr

Bionic
Reading

Stol, 22 stolaca i fensi večera na visini od 60 metara, bez ograde, zida, staklene barijere - zvuči ludo, a bome i jest ludo. Adrenalin ne popušta od trenutka kad kran počne dizati viseću konstrukciju zajedno s avanturistima, sve do trenutka kad se ponovo spusti na tlo. I da stvar bude žešća, cijelo se vrijeme stol vrti u zraku… Pa sad gledajte Svjetsko nogometno prvenstvo u toj zračnoj idili!

'Nogometno ludilo u gradu je ništa prema nogometnom ludilu u zraku', zaključila je ekipica koja je tekmu između Hrvatske i Brazila gledala na visini od 60 metara iznad Zagreba. Bio je to nezaboravan adrenalinski provod - Dinner in the Sky, projekt koji pruža doživljaj za pamćenje zbog kojeg srce ubrzano lupa što od hormona sreće, što od straha.

Ipak, hrabri su uspjeli bez ikakvih problema, a u četvrtak u noći to su učinili novinari i Kraševi dobitnici u nagradnoj igri koji su se baš za ovu prigodu, između ostalog, sladili fantastičnim desertom spravljenim s Dorinom. Neki su se uspjeli toliko opustiti u zanosu utakmice da su spustili i naslone!

Riječ je dakle o događaju koji u Zagrebu traje svega pet dana, do 15. lipnja, tijekom kojeg, doznajemo od organizatora, očekuju odaziv oko 1000 do 1200 Zagrepčana i njihovih gostiju, što je, kažu, dobar odaziv. Kran se potom seli u Split.

Posjetitelji mogu doživjeti čari vrhunske kuhinje jednog od najboljih šefova kuhinje u Hrvatskoj i regiji, višestruko nagrađivanog šefa kuhinje The Westin Zagreba, Tomislava Hrubana. Takva 'večera na nebu' stoji 99 eura, no oni koji žele na 60 metara popiti samo šampanjac uz jagode, mogu uživati već za 29 eura. I, samo bez straha, preživjela je to osmogodišnja djevojčica i gospođa od 80!

Inače je ekskluzivan projekt nazvan Dinner in the Sky® krenuo 2006. u Bruxellesu i gostuje po brojnim svjetskim gradovima. Kako to izgleda iz zraka, pogledajte u fotogaleriji.