RASKOŠNO I MODERNO

Ovako izgleda luksuzni dom slavne pjevačice

11.04.2017 u 12:38

Bionic
Reading

Prije tri godine Mel B i Stephen Belafonte bili su u naoko sretnom braku te su za svoju obitelj kupili luksuznu vilu na Hollywood Hillsu, koju su prošle godine i renovirali. Kuća, izgrađena 1929. godine, ima pogled na Los Angeles, kupljena je za manje od četiri milijuna dolara, a donedavni supružnici odlučili su je prodati za dvostruko veći iznos. No, čini se, to im i ne polazi za rukom pa su snizili cijenu

Očito zbog ružne brakorazvodne parnice, kroz koju trenutno prolazi bivša pjevačica ženskog pop benda Spice Girls, Mel B, i njezin donedavni suprug Stephen Belafonte, par je odlučio sniziti cijenu po kojoj prodaje svoj holivudski dom jer očito nije bilo zainteresiranih za njega.

Mel B je odlučila isti dan kada je podnijela zahtjev za zabranu prilaska bivšeg supruga njoj i djeci sniziti cijenu nekretnine za čak milijun dolara te je sada možete kupiti za 7,995 milijuna dolara.

  • +6
Luksuzni dom Mel B na Hollywood Hillsu Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Kuća, koja se nalazi na Hollywood Hillsu, prostire se na gotovo 600 kvadrata, ima šest kupaonica na četiri kata, glazbeni studio, kinodvoranu i privatnu teretanu. Izgrađena davne 1929. godine, luksuzna je vila renovirana prošle godine te ima i privatni bazen i spa centar, a iz nje se pruža nezaboravan pogled na Los Angeles.

Donedavni supružnici kupili su je prije tri godine za upola manju cijenu od one po kojoj je sada prodaju.