S POTPISOM PRADE

Ovako dobar kaput dugo nismo vidjeli

24.01.2020 u 10:21

Bionic
Reading

Poznata američka glumica i supruga pop zvijezde Justina Timberlakea trenutno boravi u New Yorku na čijim ulicama ponosno ističe svoj besprijekoran stil odijevanja

Slavna 37-godišnja glumica Jessica Biel posljednjih mjeseci puni medijske stupce zahvaljujući suprugu, pjevaču Justinu Timberlakeu, koji je vidno alkoholiziran snimljen u prisnom odnosu sa kolegicom s filmskog seta.

Prema napisima svjetskih medija, javnu sramotu koju joj je nanio suprug Jessica još uvijek ne može oprostiti, zbog čega posjećuju bračnog terapeuta i rade na zajedničkom spašavanju poljuljanog braka.

Na ulicama New Yorka i s osmijehom na licu, supruga Justina Timberlakea plijenila je pozornost u stajlingu kojim je dominirao statement model kaputa s uzorkom riblje kosti.

Jessica Biel Izvor: Profimedia / Autor: BlayzenPhotos / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Sa zanimljivim detaljem metalne kopče koja je povezivala predimenzionirani materijal, spomenuti kaput, koji se u prodaji nalazi po cijeni od 24 tisuće kuna, djelo je talijanske modne kuće Prada i modnoj javnosti predstavljen je u sklopu aktualne kolekcije brenda.

Uz guste crne grilonke i efektne plave gležnjače s dodatkom blok pete, Jessica je novo izdanje na ulicama New Yorka kompletirala dodacima poput zlatnih ogrlica, sunčanih naočala okruglih okvira i crne torbe s metalnim remenom.