NEOČEKIVANI HIT

Ovaj modni komad s potpisom popularnog skandinavskog brenda u svom ormaru priželjkuju sve modne ovisnice

06.10.2020 u 14:38

Bionic
Reading

Danski brend koji je osvojio pažnju brojnih zaljubljenica u modu diljem svijeta ponovno ima asa u rukavu. U sklopu svoje nove kolekcije Ganni je predstavio heklanu beretku koja je automatski postala najpoželjniji modni dodatak za zimu

Iako bi mnogi od nas željeli da ljeto još uvijek traje, nekako se moramo naviknuti na činjenicu da hladni dani stižu i da ćemo se morati oboružati šalovima, rukavicama i kapama. Dobra je vijest ta da zimski modni dodaci itekako mogu izgledati cool, a jedan od njih će u narednim mjesecima uživati posebnu pažnju trendseterica.

Riječ je o pletenim beretkama koje su zaista neodoljive kada padne lišće i snježne pahulje prekriju tlo, a i ove su sezone itekako u trendu. Najistaknutiji model je onaj s potpisom Gannija, skandinavskog brenda koji je proteklih godina postao modna slabost brojnih žena diljem svijeta, uključujući Hrvatice.

Gannijev modni dodatak (650 kn) već je prikupio zavidan broj obožavateljica, a tek smo kročili u jesen. Pitamo se što će tek biti kada temperature ozbiljno popuste? Dostupna u dvije boje - krem i boji ugljena, ova heklana beretka toliko je cool da će u trenu podignuti i najjednostavniji stajling.

Brojne influencerice poput Lucy Williams, Emili Sindlev i Nnenne Echem već su je uvrstile u svoj ormar pa se ne bismo iznenadili kada bismo ovu cool kapu uskoro vidjeli i na nekoj od domaćih trendseterica koje religiozno prate dešavanja na modnoj sceni.