MODNA INSPIRACIJA

Devet stajlinga koji dokazuju da gležnjače zaista pristaju uz apsolutno sve

06.10.2020 u 10:34

Bionic
Reading

Izdvojili smo devet stajlinga koji dokazuju da omiljene nam gležnjače zaista pristaju uz apsolutno sve što imate u ormaru. Ako ste u potrazi za novim gležnjačama, a ne znate koji model odabrati, ovaj bi vam tekst itekako mogao koristiti. Pomno pratite i bilježite!

Ako postoji jedna vrsta cipela na koju se možete osloniti od rujna do lipnja, to su gležnjače. Baš kao i obična bijela majica, gležnjače se lako asimiliraju u svaki ormar, a toliko je načina da ih se nosi tijekom cijele godine. Baš zato gležnjače slove za isplativu investiciju koju zaista vrijedi imati u ormaru.

Na policama trgovina postoji pregršt modela, od klasičnih chelsea čizama, preko robusnih combatica, do elegantnih gležnjača na petu i zaista je teško odabrati samo jedan model. No trik je pronaći one koje će najbolje odgovarati vašoj modnoj estetici.

  • +20
Gležnjače Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo

Kako bismo vam pomogli da se odlučite za jedne, izdvojili smo devet stajlinga koji vam mogu poslužiti kao inspiracija za to kako kombinirati gležnjače s različitim odjevnim komadima i pritom izgledati poput street style zvijezda. Kada definirate u kojem se stajlingu možete vizualizirati, znat ćete i koji model potražiti na policama trgovina.

Kaubojske čizme + skinny traperice + predimenzionirani sako s remenom

Combat čizme + mini haljina

Elegantne crne gležnjače na petu + traperice širokih nogavica

Chelsea čizme s debelim potplatom + sako + minica

Planinarske čizme + pletena bodycon haljina

Retro čizme inspirirane 70-ima + colorblock stajling

Bijele špic gležnjače + traperice ravnog kroja + pleteni pulover

Čizme na vezanje + lepršava midi haljina

Gležnjače s četvrtastim potplatom + šuškava trenirka