STAJLING GIGI HADID

Ovaj kultni komad slobodno izvucite iz ormara, jer ćemo ga opet viđati posvuda

03.11.2023 u 15:32

  • +5

Gigi Hadid

Izvor: Profimedia / Autor: Diamond / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Bionic
Reading

Manekenska zvijezda Gigi Hadid (28) uvijek je u fokusu zanimanja javnosti, ali i zaljubljenica u modu koje obožavaju njezin mladenački stil

Ljepotica koju u posljednje vrijeme povezuju s Bradleyjem Cooperom i u casual izdanju privlačila je mnoge poglede na ulicama New Yorka.

Baš kao i njezina sestra Bella, ali i prijateljice Kendall Jenner i Hailey Bieber, lijepa Gigi često pokreće modne trendove, a sad je osmislila ležeran i cool look koji nije teško kopirati.

GIGI HADID

Ovakav model traperica i dalje je na tronu popularnosti, a iznimno je laskav

Pogledaj galeriju

Da su bajkerske jakne ponovno in, potvrdila je i slavna manekenka odlučivši se za efektnu varijantu u smeđoj boji i spojivši je s svijetloplavim kardiganom, hlačama udobnih nogavica i pomalo neočekivano - loafericama ravnih potplata s bijelim čarapama.

Bajkerske jakne, koje su za mnoge neprolazni modni klasik, dolaze u najrazličitijim varijantama, a sjajno se slažu i s haljinama, suknjama, traperom...

Stajling je dopunila velikim šalom u vedrim tonovima narančaste, limeta zelene, plave i sive, sunčanim naočalama retro stila i omiljenim dodatkom iz 90-ih - kopčom za kosu koju je podignula u ležernu punđu.

Tportal je i na WhatsAppu

Želite li dobivati najvažnije vijesti dana na WhatsApp: Zapratite tportalov kanal OVDJE i kliknite 'Prati'