TAKO CHIC

Ova Zarina suknja je proljetni 'must have' i u ovom trenutku svi je žele imati

18.04.2024 u 08:09

Bionic
Reading

Midi suknje ove su sezone veliki hit, a ako su vam pomalo već dosadili modeli od trapera ili oni od satena, divna Zarina suknja u bež nijansi sve je što vam treba u mjesecima pred nama

Omiljeni španjolski brend iz grupacije Inditex ponovno nas je oduševio cool suknjom koju naprosto morate imati u svojoj kolekciji.

Suknje su, već je dobro poznato fashinisticama, ove sezone jedan od onih komada koje ćemo viđati posvuda pa ako ste u potrazi za osvježenjem proljetno-ljetne garderobe, a dobro se osjećate u takvim kombinacijama, pronašli smo divan model za koji nećete morati izdvojiti pravo bogatstvo.

  • +5
Zarine suknje Izvor: Profimedia / Autor: Bertrand-Hillion Marie-Paola/ABACA / Abaca Press / Profimedia

Midi duljina, svestrani kroj, boja koja se lako kombinira s kratkim topovima, bluzama ili košuljama, a odlično izgleda i s trendi balerinkama, espadrilama, natikačama ili tenisicama - sve to odlikuje novi modni dragulj iz Zare.

midi kroj ili sexy mini?

Viđamo ih na svakom koraku: Ove zavodljive suknje hit su u metropoli

Pogledaj galeriju

Svestrana suknja minimalističkog stila, oko koje se već sada stvorio veliki hype, jedan je od onih komada koje možemo nositi od jutra do mraka, ovisno o tome kako ih stiliziramo - i na posao, u šetnju, na izlet, u večernji izlazak...

Ova suknja srednje dužine te laskavog dizajna s elastičnom pasicom i bočnim džepovima skrivenim u šavu paše uz sve što imate u ormaru, a premda košta samo 29,95 eura, svi će se složiti da izgleda daleko skuplje.

Ako volite mladenačke kombinacije s anti-age efektom, kakve često s puno stila zna isfurati 50 plus modna ikona Carmen Gimeno, ovu suknju spojite s npr. prugastom majicom kratkih rukava i tenisicama. Želite li je nositi i za neku večernju prigodu? Odaberite svečaniji top koji ističe figuru i dakako podignite look uz pomoć glamuroznih dodataka, poput metalik natikača ili sandala.