GRECE GHANEM

Svestranu haljinu koju nosi 50 plus ikona doista vrijedi imati u ormaru

16.04.2024 u 15:05

Bionic
Reading

Haljine jednostavnog dizajna i bezvremenskog stila odličan su dodatak svakoj garderobi, a voli ih i 50 plus modna ikona Grece Ghanem

Kanađanka rođena u Libanonu rado eksperimentira hrabrim krojevima, vedrim bojama, efektnim uzorcima...

Grece je također velika ljubiteljica haljina te ih rado i često nosi jer su vrlo praktična opcija, osobito za one svima dobro poznate trenutke u kojima nismo raspoloženi trošiti vrijeme na osmišljavanje stajlinga.

No ova modna ikona, koja ne prestaje inspirirati žene diljem svijeta, zna da je uvijek poželjno u garderobi imati i haljinu minimalističkog stila jer se može nositi u brojnim prigodama, od poslovnih pa do večernjih - ovisno o modnim dodacima.

TJEDAN MODE U KOPENHAGENU

Samo ovoj sjedokosoj influencerici polazi za rukom zasjeniti stajliš Skandinavke

Pogledaj galeriju

Na svom je Instagramu, gdje je prati impresivnih 1,7 milijuna obožavatelja, ponosno pozirala u predivnoj haljini koja se uz dobar izbor modnih dodataka može nositi u gotovo svim prilikama.

  • +16
Košulja - haljine Izvor: Profimedia / Autor: Tim Regas / MEGA / The Mega Agency / David Dee Delgado / Getty images / Profimedia

Riječ je o divnoj crnoj košulja - haljini, svestranom komadu koji zaljubljenice u modu vole nositi tijekom toplijih mjeseci. Midi je duljine i potpisuje ga američki brend J Crew, poznat po kvalitetnim kreacijama bezvremenskog stila zbog kojih nećete morati bankrotirati.

Grece ju je sjajno kombinirala s tankim kožnim remenom, cool natikačama zmijskog uzorka s remenčićima, chic torbicom od rafije i svojim omiljenim dodatkom - sunčanim naočalama.

Kao i uvijek, ni ovoga puta nisu izostali komplimenti brojnih obožavatelja jer jako cijene njezin eklektičan modni izričaj.