KEIRA KNIGHTLEY

Ova topla jakna opčinila je modne ovisnice, a slavna brineta nosi ju godinama

04.12.2023 u 18:37

Bionic
Reading

Iako su ih posljednjih sezona u popularnosti prestigli neki drugi modeli toplih jakni, bajkerice s krznenom podstavom i dalje su jedan od omiljenijih modela s padom temperatura

Kožne jakne bajkerskog stila s dodatkom krzna i ove jesensko-zimske sezone teško je zaobići, barem ako je suditi po njihovoj bogatoj ponudi na policama trgovina, kao i street style prizorima.

Veću popularnost doživjele su 2015. godine, kada je svjetlo dana ugledao model Velocite s potpisom popularnog skandinavskog brenda Acne Studios, kakvog je u ormar pospremila impresivna vojska slavnih dama, poput Keire Knightley.

Britanska glumica u njoj je ovih dana ugledana na ulicama Londona, a njezinoj crnoj verziji vjerna je od 2015. godine, kada je prvi put lansirana u prodaju.

Keira Knightley Izvor: Profimedia / Autor: PECK / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Glavna posebnost ove jakne leži u detaljima poput kožnih remenčića na rukavima, bokovima i vratu. Osim velikim krznenim ovratnikom i ostalim detaljima koji je čine jedinstvenom, ističe se predimenzioniranim krojem koji suptilno prati liniju tijela.

Zvijezda filma 'Zapravo ljubav' ovoga puta nosila ju je uz kombinaciju crne veste i traperica širokih nogavica uz par klasičnih chelsea čizama.

Nalik proteklim sezonama, bajkerske jakne s krznenom podstavom i ove tradicionalno nude popularni high street brendovi predvođeni španjolskom Zarom, čija je verzija jakne inspirirana hit modelom Velocite postala njezinim bestselerom u hladnoj sezoni.

  • +18
Jakne s krznom Izvor: Promo fotografije / Autor: promo