CATHERINE DENEUVE

Ova slavna Francuskinja izaziva zadivljene poglede i u devetom desetljeću

29.02.2024 u 16:45

  • +7

Catherine Deneuve

Izvor: Profimedia / Autor: Laurent VU / Sipa Press / Profimedia

Bionic
Reading

Catherine Deneuve, legendarna francuska glumica i u dobi od 80 godina izgleda desetljećima mlađe te redovito briljira svojim nevjerojatnim modnim stilom

Elegantna plavuša zadivljujuće ljepote koju i danas mnogi smatraju jednom od najvećih europskih glumica svih vremena, ponovno je zadivila modnom kombinacijom na Tjednu mode u Milanu gdje je svoju kolekciju predstavila francuska luksuzna kuća Saint Laurent.

Glumica koja je uvijek vrlo visoko na ljestvicama najbolje odjevenih, ponovno je svojim lookom potvrdila da tu titulu itekako zaslužuje. Catherine, baš kao i njezine sunarodnjakinje, ljubiteljica je modne klasike koja nije trendovski određena pa je i u Milanu sve očarala u all black stajlingu.

LIJEPA TALIJANKA

Anti-age frizura Monice Bellucci pun je pogodak i skida godine s lica u trenu

Pogledaj galeriju

Francuskinja je pokazala kako s crnom bojom nikad ne možete pogriješiti, pa je look bez geške, crni elegantni kraći kaput spojila s hlačama širih nogavica i trendi crnim loafericama, dok je posebnu vibru looku dala šarmantna crna bluza s velikim bijelim točkama i chic torba od svijetle kože.

Ružičasti ruž i pomno isfeniran voluminozni dulji bob, odlično su se uklopili u ovaj cool stajling francuske ikone stila. Osim nje, ovoj su modnoj reviji nazočili i Lily Collins, Zoë Kravitz, Cara Delevingne, Kate Moss i njezina kćer Lila-Grace Moss, Jasmine Tookes, Yara Shahidi....