UŽIVA U ŠPANJOLSKOJ

Opušteno izdanje bivše prve dame: Carla Bruni istaknula vitke noge u vrućim hlačicama

27.07.2022 u 09:48

Bionic
Reading

S društvom i suprugom, bivšim francuskim predsjednikom Nicolasom Sarkozyjem, poznata talijanska ljepotica trenutno odmara na španjolskom otočiću Formentera

Poznati par u društvu prijatelja uživa u plovidbi katamaranom s kojeg su se nakratko spustili kako bi istažili ponudu otoka, a u tom trenutku nisu uspjeli promaknuti dežurnim paparazzima.

  • +7
Carla Bruni Izvor: Profimedia / Autor: Cobra Team / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

I dok je bivši predsjednik Francuske na odmoru osvanuo u ležernom izdanju od laganih komada od lana, njegova životna suputnica svoju opuštenost na odmoru iskazala je kombinacijom klasičnog crnog topa s tankim naramenicama i vrućim hlačicama od trapera u kakvim ju nemamo priliku tako često ugledati.

Ljetni stajling Bruni je zaokružila ravnim sandalama s remenčićima, a iako su od modnih pisti oprostila s početkom milenija, još uvijek se može pohvaliti manekenskom figurom o kojoj je nedavno iskreno progovorila u razgovoru za francuski magazin Madame Figaro.

'Možda imam figuru i stil, ali ulažem nebrojene puno napora da ostanem vitka: dva sata sporta dnevno, šipka, eliptični trenažer, malo pilatesa,' objasnila je supruga Nicolasa Sarkozyja dodavši: 'Dugo sam bila nezahvalna, ravna i mršava, imala sam osjećaj da sam nevidljiva. Kasno sam postala mlada djevojka, sa 17 godina. Odjednom sam imala ženstveno tijelo i vidjela sam da me ljudi drugačije gledaju na plaži. Što sam tada osjećala? Užitak zavođenja. Ugoditi je mnogo zanimljivije nego biti lijep. Osim toga, ljepota se ne zadržava do starosti’.

  • +4
Carla Bruni Izvor: Profimedia / Autor: JM HAEDRICH / Sipa Press / Profimedia