tako chic

Ona nikad ne griješi: Amal Clooney oduševila je stajlinzima, nemoguće je odlučiti koji je bolji

28.11.2023 u 19:33

  • +3

Amal Clooney

Izvor: Profimedia / Autor: COURTESY OF CFJ/MEGA / THE MEGA AGENCY / PROFIMEDIA

Bionic
Reading

Odvjetnica Amal Clooney dobro je poznata po besprijekornom stilu i vrhunskoj eleganciji, a laskavu titulu jedne od najbolje odjevenih žena itekako je opravdala nizom sjajnih stajlinga koje je pokazala u dalekoj Africi

Amal Clooney poznata je po svojim glamuroznim pojavljivanjima na crvenom tepihu zajedno sa svojim suprugom Georgeom Clooneyjem, ali izgleda jednako senzacionalno i kada se odluči za ležerniji, chic pristup.

Naime, 45-godišnja odvjetnica izgledala je besprijekorno elegantno u nizu stajlinga koje je pripremila za posjet afričkoj državi Malavi za koje se modni stručnjaci teško mogu odlučiti koji je bolji.

Inače, Amal Clooney udružila se s Michelle Obamom i Melindom Gates, a tri moćne dame uputile su se u Malavi, državu u južnoj Africi, u pokušaju okončanja dječjih brakova i pružanju podrške ženama i djevojčicama u njihovoj potrazi za obrazovanjem.

Za put u Afriku Amal se stilski itekako opremila, a tijekom nekoliko dana pokazala je sjajne stajlinge, jedan bolji od drugoga. Svakim stajlingom Amal je nevjerojatnom lakoćom spojila elegantne i profinjene komade kreirajući tako lako nosive kombinacije.

Našle su se tako tu krojene svijetlo bež hlače koje je uparila s crnom bluzom i slingback sandalama otvorenih prstiju, bež komplet sastavljen od hlača lepršavog kroja i nedoljivo nabrane bluze. Posebnu pažnju privukao je spoj lepršavih, širokih hlača prošarane zelene boje i jednostavne, bijele bluze bez rukava.

Ipak, Amal je sve oborila s nogu u smaragdnom kompletu sastavljenim od suknje s damskim faldama koje su joj davale lepršavost te bluzom koja je tako laskavo pratila liniju tijela. Bila je to stilska lekcija kojom je Amal još jednom pokazala da klasična elegancija i bezvremenski komadi koji slave ženstvenost baš nikada ne izlaze iz mode.

Tportal je i na WhatsAppu

Želite dobivati najvažnije vijesti dana na WhatsApp: Zapratite tportalov kanal OVDJE i kliknite 'Prati'