pun pogodak

Ona je kraljica lijepih haljina: Emily Blunt u još jednoj kreaciji koju vrijedi pogledati izbliza

26.02.2024 u 12:38

  • +5

Emily Blunt

Izvor: Profimedia / Autor: MICHAEL TRAN / AFP / STEWART COOK / SHUTTERSTOCK EDITORIAL / PROFIMEDIA

Bionic
Reading

Dodjela Annual Producers Guild Awardsa u Los Angelesu bio je povod za sjajne stajlinge holivudskih ljepotica, a Emily Blunt u plavoj haljini bila je prava senzacija

Posljednjih tjedana holivudska glumica Emily Blunt servirala je niz odličnih stajlinga koji su se isticali elegancijom, besprijekornim stilom ali i dizajnerskim kreacijama koje podsjećaju na umjetničko djelo.

Nakon što je na zabavi uoči dojele BAFTA-inih nagrada zablistala u senzacionalnoj zelenoj haljini s potpisom modne kuće Oscar de la Renta, zvijezda filma 'Oppenheimer' posegnula je za još jednim sjajnim dizajnom poznate modne kuće.

ELEGANTNO IZDANJE

To se zove wow efekt: Lijepa glumica blista u stajlingu s neočekivanim izrezom

Pogledaj galeriju

Ovaj put izbor je bila midi haljina bez naramenica, uskog gornjeg dijela oblikovanog poput korzeta koji se nastavlja na široku, volumioznu suknju. Haljina čiji kroj neodoljivo podsjeća na modu 50-ih isticala se rupičastim, zupčastim uzorkom te sjajnim detaljima koji su kreirali cvjetne motive. U kombinaciji sa svijetloplavom nijansom ova kreacija, koja je dio Oscar de la Renta kolekcije za proljeće/ljeto 2025., zasluženo privukla pažnju.

Uz odličnu haljinu 40-godišnja glumica je odabrala set nakita iz Tiffanyja & Co. – dvije narukvice, prsten i naušnice, a u stilu sjaja i blještavila odabrala i srebrne svjetlucave salonke s remenčićem oko gležnja.

Meryl Streep, Anne Hathaway i Emily Blunt Izvor: Profimedia / Autor: George Pimentel for / Shutterstock Editorial / Profimedia