kraljica letizia

Oduševila stajlingom: Najbolje elegantne cipele i još bolja bluza, ali i savršeno laskava frizura

07.03.2024 u 12:41

  • +10

Kraljica Letizia

Izvor: Profimedia / Autor: MIGUEL CORDOBA / SIPA PRESS / NDREWS ARCHIE/ABACA / ABACA PRESS / PROFIMEDIA

Bionic
Reading

Španjolsku kraljicu ne zovu uzalud kraljicom dobrog stila, a da modu ima u malom prstu pokazala je i tijekom posjeta madridskog Sajma suvremene umjetnosti s izgledom koji predstavlja 'uredski stil' koji je tako lako isfurati u brojnim prigodama

Stilska očekivanja od kraljice Letizije na 43. izdanju Međunarodnog sajma suvremene umjetnosti (ARCO) bila su velika , a ona ih je uspjela nadmašiti. Iako je njezin ormar prepun sjajnih haljina, ovog puta je iznenadila odabravši potpunu suprotnost: look sastavljen od basic komada koji je tako lako kopirati i nositi iznova i iznova.

Supruga kralja Filipa odabrala je jednostavnost i bazne komade osvježene s elementima avangarde, a rezultat toga bila je savršena poslovna kombinacija s jednim od najtrendi modelom cipela za proljeće: crnim slingback sandalama.

Crno-bijeli stajling bio je sastavljen Carolina Herrera klasičnog midi kaputa, komada koji se nosi godinama, a uz crne hlače nosila je vrlo efektnu bluzu načinjenu od bijelih i ekru traka čiji dizajn potpisuje Adolfo Domínguez. Uz stajling savršeno se uklopila torbica Doma (Carolina Herrera) i savršene crne slingback sandale (Massimo Dutti).

Osim stajlinga, pažnju je privukla i kraljičina frizura. Novu frizuru Letizija je pokazala nedavno na svečanom ručku u Palači Zarzuela, a uvijek trendi bob odlično joj pristaje i dokazuje da je riječ o frizuro koja pristaje svakom obliku lica i teksturi kose.

  • +11
Kraljica Letizia Izvor: Profimedia / Autor: JESUS BRIONES/GTRES / SHUTTERSTOCK EDITORIAL / ANDREWS ARCHIE/ABACA / ABACA PRESS / ANTONIO GUTIéRREZ / ZUMA PRESS / PROFIMEDIA