UŽIVA S OBITELJI

Novi život u Miamiju: Ivanka Trump plijenila pozornost na plaži u minijaturnoj tunici

09.02.2021 u 09:15

Bionic
Reading

Nakon što je sa svojom obitelji četiri godine provela u Washingtonu bivša prva kći Amerike Ivanka Trump idućih godinu dana svojim domom zvati će luksuzni stan u Miamiju, a da se itekako prilagodila životu na Floridi, potvrdila je ovih dana uživanjem u sunčanom danu u krugu obitelji

Ivanka Trump i njezin suprug Jared Kushner spremni su započeti novo životno poglavlje selidbom u Miami. Sa svoje troje djece skrasili su se u stanu jedne od najluksuznijih zgrada u Miamiju. Riječ je o kompleksu Arte, čiji vanjski izgled odmah svima zapne za oko zbog toga što je izgrađena poput piramide, ali i zbog pozicije uz samu plažu s nevjerojatnim pogledom na ocean.

  • +5
Ivanka Trump - novi dom Izvor: Profimedia / Autor: Arte/ Kris Tamburello/ MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Činjenice da od sada živi u neposrednoj blizini oceana 39-godišnja Ivanka Trump itekako je svjesna. Dežurnim paparazzima nije uspjela promaknuti prilikom uživanja u sunčanom danu u pratnji supruga i djece.

Bivša prva kći Amerike na pješčanim plažama plijenila je pozornost svojim elegantnim izdanjem u minijaturnoj bijeloj tunici s prugastim uzorkom, ispod koje se nazirao bijeli model bikinija.

  • +4
Ivanka Trump Izvor: Profimedia / Autor: MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Svoje izdanje za uživanje na pješčanim plažama Miamija naglasila je modelom slamnatog šešira s detaljem crne vrpce, a uz skupocjeni nakit kompletirala ga je velikim modelom torbe tote u plavo-bijeloj kombinaciji boja.