ŠTO IMA U RUCI?

Nova ljubav Anite Dujić

17.05.2013 u 11:57

Anita Dujić na sajmu mode Perwoll Fashion.hr

Izvor: tportal.hr / Autor: Lucija Bušić

Bionic
Reading

Preslatka, sa šeširićem i sunčanim naočalama, manekenka Anita Dujić posjetila je regionalni sajam mode Perwoll Fashion.hr u potrazi za zanimljivim nakitom i odjećom

Iako smo je navikli gledati na modnim pistama i stranicama časopisa i reklama, simpatična Anita Dujić stala je s druge strane objektiva kako bi fotografirala zanimljivosti sa sajma mode.

'Zaljubila sam se u fotografiju jer je dio onoga što radim. Već dugo se bavim fotografiranjem, ali samo amaterski i to me veseli', otkrila nam je Anita koja svoje fotografije objavljuje na modnom blogu koji piše oko godinu dana.

Rekla nam je kako ima solidan aparat koji je dobro služi te da najviše voli fotografirati ljude, gradove i arhitekturu. Fotografija joj je gušt, a voli sve, od nastanka, do uređivanja i sređivanja arhive koja je sad već pozamašna. Zanimalo nas je možemo li u skoroj budućnosti očekivati neku izložbu.

'Sa mnom je sve moguće, možda jednog dana sve skupim jer ionako imam sve sistematski složeno pa možda i bude jednog dana neka izložba', rekla je kroz smiješak manekenka.


Priznala je i da na sajmu mode svaki put isprazni novčanik, a ovaj put će si odvojiti sat dva vremena jer ima jako zanimljivih stvari. Iako kod trošenja ima uključene emocije, ima i svojevrsnu kočnicu koja ponekad popusti.

Najskuplji komad koji je kupila je bunda za koju kaže da će je nositi idućih 20 godina, a koštala je kao dvije prosječne hrvatske plaće.

Ove sezone jako joj se sviđaju 'statement' narukvice, ogrlice, naušnice, veliki nakit koji ostavlja dojam.