vrlo efektno

Minimalizam i profinjenost: Anita Dujić pokazala kako izgleda njezin dom

07.04.2023 u 12:42

Bionic
Reading

Minimalizam i profinjena estetika Anite Dujić već je dobro poznata. Lijepa Anita oduševljava modnim kombinacija, ali i uređenjem interijera kojem je nemoguće pronaći manu. Novi video snimljen u njezinom domu sasvim je dovoljan dokaz

Bivša manekena i dizajnerica nakita Anita Dujić Broadfoot poznata je kao ljubiteljica stilskog minimalizma i pročišćene elegancije.

Otkako se prošlog proljeća sa suprugom Duncanom i kćerkicom Lily uselila u novi dom, nerijetko svoje obožavatelje počasti fotografijama i snimkama koje otkrivaju kako je uredila stan.

Naime, tročlana obitelj, koja će uskoro biti bogatija za još jednom člana jer je Anita trudna i broji zadnje tjedne do poroda, kupila je stan u prizemlju s prostranom terasom. Eksterijer zgrade okružen je zelenilom što daje poseban ugođaj u domu.

Dekoraterka seta i dizajnerica nakita koja je sada u zadnjim mjesecima trudnoće, s velikom strašću je uređivala novi dom u skandinavskom i minimalističkom stilu.

Sada je snimila novi video i pokazala uređene dnevnog boravka i kuhinje koji predstavljaju prostranu cjelinu. Dom kao stvoren za uživanje u obiteljskim trenucima i opuštanje ispunjen je pomno biranim detaljima i usklađenim ukrasima.

Interijerom prevladavaju prirodne boje s dominacijom bijele, bež i sive nijanse te boje drveta, a mekane i ugodne teksture i zaobljeni oblici odaju dojam topline i ugodnosti.

U domu stvorenom za uživanje, gdje se sunce nježno probija kroz meke, lanene zavjese, Anita je unijela u dašak proljeća te je na stol postavila jednostavan, a u uskrsno vrijeme uvijek efektan aranžman – forzicije u jednostavnoj, prozirnoj, staklenoj vazi i pokazala kako jednostavnost i nepotrebno kompliciranje često daju najbolji efekt.

  • +4
Anita Dujić Izvor: Pixsell / Autor: Luka Stanzl/PIXSELL