savršena alternativa sandalama

Nose se od jutra do sutra: Jesu li ovo najpoželjnije balerinke sezone?

09.04.2024 u 06:02

Bionic
Reading

Trend nošenja mrežastih balerinki pokrenula je Alaia, a sada ih donosi i niz drugih modnih kuća te high street brendovi, pa ćete ih lako pronaći u raznim dizajnima

Mrežaste balerinke vidjeli smo još prošle sezone kao tada gotovo revolucionarnu pojavu na modnoj sceni, a u narednim mjesecima možemo očekivati njihovu znatno veću zastupljenost u stajlinzima ulične mode.

Prije nego što počne sezona sandala, ova udobna i fleksibilna obuća odlično je rješenje za prijelazno razdoblje jer nudi sjajan spoj prozračnosti i pokrivenosti, prateći klasičnu siluetu balerinki.

Retro tenisice koje ćemo viđati posvuda Izvor: Profimedia / Autor: tportal.hr

Njihova mrežasta tkanina omogućuje vam isticanje stopala, čineći ove cipele najboljim mogućim uvodom u nadolazeću sezonu otvorenih sandala.

Ovaj trend prošle sezone pokrenuo je brend Alaia, a i sada donosi jedan od najpoželjnijih modela. Naime dizajneri su otišli korak dalje i predstavili nam crne mrežaste balerinke koje preko rista imaju golem zlatni detalj, a dolaze po paprenoj cijeni od 1090 eura.

No balerinke ovog stila više ne dolaze samo u Alainom dizajnu, već u svim varijantama i bojama te s potpisima raznih brendova. Nose se s i bez remenčića, ukrašene cirkonima i zakovicama ili u raznobojnim živopisnim dizajnima.

Od luksuznih brendova koji su se priključili slijeđenju ovog trenda na samom su vrhu Khaite i Christopher Esder, no lako ćete ih pronaći i po pristupačnim cijenama u nekim od high street trgovina, kao što su H&M, Zara ili Massimo Dutti.

Ovako bogata ponuda jasno nam daje do znanja da ćemo ih uskoro viđati na svakom koraku pa je ovo savršen trenutak da se pripremite na jedan od najpopularnijih trendova sezone i svojoj kolekciji pridodate ove udobne i toliko efektne balerinke koje se lako nose od jutra do sutra.

  • +6
Mrežaste balerinke Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo