BIPA FASHION.HR

Nismo je dugo vidjeli: Marija Cvitanović svoju besprijekornu figuru prikrila trendi balonerom kariranog uzorka

27.10.2019 u 14:17

Bionic
Reading

Ovogodišnje, 29. po redu izdanje Bipa Fashion.hr-a i ovoga je puta privuklo mnogobrojne ljubitelje mode, a među njima i neka dobro znana lica koje nismo vidjeli duži period. Među njima je svakako i Marija Cvitanović, koja je radila kao stilistica i modna dizajnerica

Među okupljene fotografe, koji su strpljivo čekali brojna poznata lica da im na sekundu stanu i poziraju, stala je i ona. Možda je nismo vidjeli duže vrijeme, no ona je i dalje ista.

Javnosti najpoznatiju kao bivšu suprugu nogometaša Igora Cvitanovića, Mariju Cvitanović rijetko viđamo na događanjima, no ovoga puta ipak je poklekla i prihvatila pozivnicu za jedno od najtraženijih modnih događanja - 29. Bipa Fashion.hr.

Profesionalna kao i uvijek, stala je pred fotografe lagano s boka, stavivši lijevu ruku na struk i s laganim, gotovo neprimjetnim osmijehom pozirala.

Budući da se posljednjih godina bavila dizajniranjem odjeće, a bila je i stilistica, ne mora čuditi što je i ovoga puta na jedan događaj stigla besprijekorno odjevena.

BIPA FASHION.HR

Nacionalni tjedan mode meka je za poznate obožavatelje stila

Pogledaj galeriju

Crnu haljinu koja prati liniju tijela, ali ima i po sebi zanimljive nabore, prikrila je trendi balonerom u popularnom kariranom uzorku, dok je na nogama imala sandale sa životinjskim uzorkom, uz koje se odlično uklopila i mini torbica sa zlatnom mašnom.