MIA KOVAČIĆ

Nismo je dugo vidjeli, a sad se pojavila u kombinaciji kakva se ne viđa svaki dan

07.11.2022 u 13:10

Bionic
Reading

Lijepa voditeljica Nove TV Mia Kovačić nimalo se ne pribojava modnih eksperimenata pa je na premijeru predstave 'Čudo' Ecije Ojdanić stigla u izdanju u kojem nikako nije mogla proći nezapaženo

Bivša manekenka, dizajnerica i uspješna voditeljica koju su gledatelji mogu vidjeti u mnogim projektima Nove TV plijeni poglede gdje god da se pojavi.

Zgodna Zagrepčanka rado isprobava različite modne stilove pa je na premijeri nove predstave kazališta Moruzgva bila u neobičnoj modnoj kombinaciji u kojoj je ukrala pozornost.

uvijek sa stilom

Brojni poznati nisu propustili pogledati Eciju Ojdanić u novoj ulozi, a Tarik i Lejla Filipović bili su magnet za poglede: Oni su najtrendi par naše scene

Pogledaj galeriju

Spojila je dva nesvakidašnja uzorka te kreirala look kakav bi se rijetko tko usudio nositi. 

Animal uzorak i tuniku/haljinu pomalo psihodeličnog žuto-bijelog dezena iskombinirala je s crnim hlačama i trendi combat čizmama, a točka na 'i' ovog unikatnog stajlinga bile su upečatljive sunčane naočale neobičnih okruglih okvira i minijaturna metalic torbica.

Mijin zaštitni znak, duga smeđa kosa, ovoga je puta bila osvježena šiškama dok je make up bio sveden na minimum.

Inače, iza nje je mnoštvo različitih televizijskih projekata, a prošle je godine proslavila 15. godišnjicu rada na malim ekranima.

U jednom ranijem intervjuu za tportal, Mia je izjavila kako je slaba na trenirke i tenisice.

'U mom ormaru ima najviše casual odjeće, moj modni fetiš su trenirke i tenisice. Volim šoping kao aktivnost spojiti s putovanjem pa na taj način svaki komad odjeće ima i svoju priču o tome gdje sam ga kupila', ispričala je TV voditeljica.