JASMINA AL GHAMAR:

Nisam ni znala da Sanader ima kćer

18.10.2010 u 08:48

Bionic
Reading

Jasmina Al Ghamar mlada je Libijka koja je preko noći postala poznata javnosti jer se našla u ljubavnom trokutu s Petrom Sanader i Andrejom Dojkićem. Kako kaže, nije ni bila svjesna u što se uplela

'Upoznala sam jednog dečka, s kojim nisam u vezi dva mjeseca, kako se pisalo, a za kojeg sam mislila da je slobodan. Znala sam da je glumac, ali nisam znala da ima curu, nisam znala da mu je cura Petra Sanader... Tu sam upala u neki trokut', izjavila je za 'Red carpet' Jasmina Al Ghamar koja za Inu radi kao prevoditeljica, a završila je ekonomiju.

'Sad je već lagano vrijeme da se ovo završi. Da sam znala da ima curu, ne bih se upuštala u to. Imam neke principe. Tek sam u novinama pročitala da je u vezi već četiri godine te da sam ja u vezi dva mjeseca. Ni to nisam znala. Nisam dugo u Hrvatskoj, ne čitam ništa žuto, eventualno neki portal, ili ako naletim. Nisam ni znala da Sanader ima kćer', dodaje Jasmina koja se više ne čuje s Andrejem Dojkićem.

'Osjećala sam se povrijeđeno kada sam doznala sve iz novina. Što sad? Nisam ni prva ni zadnja cura koja je povrijeđena. U biti, mene najviše smeta što sam u novinama. Smeta mi što su kopali po mojoj obitelji i što su zvali moju obitelj. Nemam potrebe uopće pričati o sebi i koliko zarađujem.  Ljudi na cesti zaustavljaju me i pitaju jesam li ja ona ljubavnica. Pa se moram derati na ulici da nije oženjen i da nema djecu', kaže Jasmina koju ne brinu šuškanja da će dobiti otkaz.

'Malo me bilo strah na prvu. Ne bojim se njega. Nemam se čega bojati. Bio mi je to šok. Razgovarala sam sa svojim direktorom i rekao je da se, ako nastavim raditi svoj posao kako ga inače obavljam, nemam što brinuti', rekla je Jasmina koja tvrdi da je Andrej super dečko, no ta je priča gotova.