FASHION GURU

Nino Raspudić odlučio pokazati da ima malo modnog šlifa, ali ni on nije odolio toj marami u džepu koju preferira njegov zemljak Bandić

  • 26.05.2020 u 11:56

  • Bionic
    Reading

    Na političkoj sceni aktivirao se filozof i publicist Nino Raspudić te je prošlog vikenda gostovao u emisiji 'Nedjeljom u 2'. Odlučio je pokazati da ima malo modnog šlifa, toliko potrebnog za političara, a iako je, prema mišljenju Fashion Gurua, odabrao dobar sako, nepotrebno ga je okitio detaljem na koji pati njegov zemljak Milan Bandić

    Nakon što smo vidjeli kako to izgleda kad bračni par uskoči u političke vode kod Živog zida i tandema Sinčić - Palfi, sada isto to imamo u Mostu, Raspudić – Selak Raspudić. A kako će to završiti i hoće li stići do sabornice, nećemo morati dugo čekati da saznamo, izbori su iza ugla.

    Do tada Raspudić marljivo radi na samopromociji i gostuje po TV emisijama. Za HRT je tako odabrao pomalo kicoški stajling. Moram reći da mi se sako sviđa, ajde barem je tu pogodio.

    No koliko vidim, ni on nije odolio toj marami u džepu, o kojoj sam sam već pisao, a koju najviše ipak voli njegov zemljak Milan Bandić. Valjda je po uzoru na njega i Nino odlučio pokazati da ima malo modnog šlifa, toliko potrebnog za političara. Iako kad vidim da nosi potkošulju ispod bijele košulje, nisam baš siguran u to. No sve su to preduvjeti da se možda i on jednom kandidira za gradonačelnika Zagreba, nikad se ne zna.

    Pretpostavljam da će mu Lidija Bačić pjevati na predizbornom skupu, jer će Škoro ipak pjevati sam sebi.

    Sadržaj, stavovi i mišljenja izneseni u komentarima objavljenima na tportalu pripadaju autoru i ne predstavljaju nužno stavove uredništva tportala.