FASHION GURU

Ministar Gari Cappelli za šetnju središtem Zagreba uredio se kao pravi digić

  • 18.05.2020 u 15:00

  • Bionic
    Reading

    Sunčan vikend na zagrebačku špicu izmamio je i neka poznata lica, među kojima se našao i ministar turizma Gari Cappelli. Njegov ležeran stajling privukao je pozornost našeg dežurnog modnog kritičara Fashion Gurua te je zaključio da se Cappelli, za razliku od svojih kolega na političkoj sceni, zna odjenuti. No to i nije neki veliki kompliment s obzirom na to da nemaju smisla za modu

    Ministar turizma u ženskom društvu prošetao se centrom potresom razrušenog Zagreba proteklog vikenda, prvog nakon ukidanja gotovo svih mjera izolacije. Signore Cappelli misli da će sada odjednom svi pohrliti u Lijepu Našu, valjda cijela Europa jedva čeka da Hrvatska obriše kvake dezinficijensom pa da mogu partijati kao nekada.

    Da bi pokazao da je sve kao i prije, Cappelli se uredio kao pravi digić - samt sako bež boje s prslukom, u kombinaciji sa svijetloplavom košuljom i trapkama.

    • +4
    Gari Cappelli na špici Izvor: tportal.hr / Autor: Matej Grgić

    Mora se priznati da je skoro pa jedini naš političar koji se i zna odjenuti, makar to nije kompliment jer njegovi kolege nemaju smisla za modu, a kamoli za vođenje države.

    Ministrova pratnja prilagodila se njegovu stilu, pa su se prošetali Zagrebom, a koji sve više sliči rodnom mjestu našeg gradonačelnika, a ne europskom gradu.

    Sadržaj, stavovi i mišljenja izneseni u komentarima objavljenima na tportalu pripadaju autoru i ne predstavljaju nužno stavove uredništva tportala.