SVAĐA U SVLAČIONICI

Nina Morić našla se u centru još jednog skandala

10.12.2012 u 20:15

Bionic
Reading

Nakon što je Fabrizio Corona ostavio Ninu Morić zbog Belen Rodriguez, dvije manekenke se ne podnose, a svoje svađe nastavljaju i tri godine kasnije u svlačionici teretane

Prije tri godine Fabrizio Corona ostavio je Ninu Morić zbog 28-godišnje manekenke Belen Rodriguez, a iako Belen i Corona više nisu zajedno, dvije manekenke se jednostavno ne podnose te se svađaju gdje god se sretnu. Njihov najnoviji obračun održao se u svlačionici teretane gdje obje vježbaju.

'Stražnjica ti je ravna kao daska za surfanje', izvrijeđala je 36-godišnja Nina Morić suparnicu Belen Rodriguez kad ju je vidjela u svlačionici.
Naime, obje vježbaju u istoj teretani u hotelu u Milanu, no sad su se tek prvi put susrele ondje, piše 24sata. Belen Nini nije ostala dužna, pa joj je prigovorila da ljepotu duguje plastičnoj kirurgiji. Nina joj je odgovorila da bi joj bilo bolje da u stražnjicu ugradi implantate.

Sukobi Nine i Belen započeli su prije tri godine kada je Corona hrvatsku manekenu ostavio zbog Belen. Tako su se jednom prilikom sukobile i u restoranu gdje je Nina Coronu optužila da troši novac na djevojke, a Belen joj je odgovorila da je promiskuitetna.