SIĆUŠNI BIKINI

Nicole Scherzinger je na Karibima i ima nešto malo tkanine s printom leopard uzorka

03.10.2021 u 21:49

Bionic
Reading

Nakon romatnične faze u Veneciji i pustolovne u Portugalu, Nicole Scherzinger je ponovno u fazi koja je najomiljenija njenim obožavateljima, a kojih samo na Instagramu broji oko pet milijuna

Izvanserijska ljepotica je sa svojim novim dečkom, 35-godišnjim ragbi igračem Thomom Evansom, posjetila Veneciju tijkom tamošnjeg filmskog festivala.

Okupana rujanskim suncem na smiraju dana lijepu Nicole uhvatila je romantika pa se sa svojim Thomom naslikavala s narančastom kuglom sunca na zalasku u pozadini.

Nedugo zatim Nicole je svratila do Portugala i citirajući Marka Twaina suočila se sa svojim strahovima. Utkala je svoje srce, um i duh, pobjedila strahove i poletjela nad morem uz bajkovitu portugalsku obalu.

Pomogla joj je doduše u tome lebdeća daska za surfanje na motorni pogon, a iako nema sumnje da je savladavanjem nove vještine zapanjila svoje obožavatelje, vjerujemo da ih je puno više sretnih s novim objavama 'rajskih' scena s Kariba.

  • +5
Nicole Scherzinger Izvor: Profimedia / Autor: ALFONSO CATALANO / SGP / Profimedia

Nicole je objavila fotografiju svog preplanulog lica okupanog sunčevim zrakama, uz napomenu pratiteljima da za potpuni doživljaj listaju dalje.

Kristalno čisto tirkizno more Kariba na Instagram Storyu nazvala je 'Rajem', a u nizu fotografija objavljenih na Instagramu 43-godišnja Nicole u 'Raju' pozira u sićušnom bikiniju s printom leopardovog uzorka.