urođena elegancija

Nicole Kidman o odnosu prema modi i stilistima: 'Privlače me klasične linije s pomakom'

14.11.2023 u 08:50

Bionic
Reading

Večernje haljine glumice Nicole Kidman uvijek odišu elegancijom, a prijateljstvo s brojnim dizajnerima dovelo ju je do toga da često nosi odjeću s potpisom bliskih prijatelja. Posljednjim lookom u Balenciaga haljini podigla je veliku prašinu, a sada je glumica otkrila kako bira odjevne kombinacije

Tijekom svoje glumačke karijere Nicole Kidman nosila je najveće i najistaknutije dizajnere, a stilom oduvijek zrcali svoju urođenu eleganciju i glamur. Njezine suradnje s velikim luksuznim brendovima često su upravo vođene njezinom elegancijom, a večer kada je zablistala u Balenciaginom looku toga je pravi primjer.

Prošlog je četvrtka glumica zablistala na gala eventu švicarskog brenda Omega, a njezina Balenciaga haljina bardot izreza savršeno je pristajala njezinom elegantnom izričaju u koji je uklopila i sat švicarskog brenda.

'Oduvijek me privlačila moda, uglavnom klasične linije s pomakom, ali oštrina je nešto čega se ne libim', komentirala je Kidman svoj look objasnivši zašto joj se sviđa.

Na svečanostima poput dodjele Oskara viđali smo ju u haljinama s potpisom Armani Privéa, Diora, a godine 2003. kada je osvojila Oskar za ulogu u filmu 'Sati' zablistala je u crnoj haute couture haljini s potpisom Jeana Paula Gaultiera.

'Volim umjetnost mode i imam veliku sreću da sam bila prijateljica mnogih dizajnera još od malih nogu, još otkada sam prvi put došla u Ameriku i radila', rekla je priznavši sreću što nosi odjeću dizajnera koji su joj s vremenom postali bliski prijatelji.

  • +2
Nicole Kidman Izvor: Profimedia / Autor: Erik Pendzich / Shutterstock Editorial / Profimedia

Njezin posljednji look potpisuje Jason Bolden, stilist s kojim surađuje i kojeg ubraja među najveće stiliste.

Tportal je i na WhatsAppu

Želite dobivati najvažnije vijesti dana na WhatsApp: Zapratite tportalov kanal OVDJE i kliknite 'Prati' 

'Jednostavno volim ljude koji izlaze iz kalupa... Radila sam s najvećim stilistima i nadam se da ću nastaviti. Radila sam i s najvećim kostimografima, kao što su Catherine Martin iz Moulin Rougea i Sandy Powell kostimografkinja na filmu 'Kako razgovarati s djevojkama na zabavama' iz 2017', prisjetila se glumica dodavši da ne pokušava raditi posao stilista, već da im se posve prepušta da je stiliziraju.

IZGLEDA SENZACIONALNO

Nicole Kidman u glamuroznoj haljini sa chic detaljima privukla je sve poglede

Pogledaj galeriju