glamurozno izdanje

Nicole Kidman oduševila u još jednoj odličnoj crnoj haljini

13.11.2023 u 08:54

  • +2

Nicole Kidman

Izvor: Profimedia / Autor: Erik Pendzich / Shutterstock Editorial / Profimedia

Bionic
Reading

Holivudska diva zna kolika je moć crne boje pa se opet odlučila za elegantnu crnu kombinaciju. Na luksuzno je druženje stigla u ženstvenoj kombinaciji koja je naglasila njezinu figuru, a posebnu pozornost privukao je dugački šlep

Kad se zaželimo glamura, najsigurnija opcija uvijek je crna haljina! U efektnost crne uvjerila nas je još jedanput Nicole Kidman koja je izložbom luksuznih satova prošetala još jedan efektan outfit u kojem crna vodi glavnu riječ.

Nicole Kidman ovog je četvrtka zablistala u New Yorku noseći elegantnu haljinu ukrašenu luksuznom mašnom. Haljina s bardot izrezom koji otkriva ramena i uskim, gotovo korzetnim gornjim dijelom dramatično se širila u donjem dijelu u satensku suknju punu nabora s dugačkim šlepom, a najizazovniji dio svakako je bio duboki prorez.

Crnu haljinu spuštenih ramena i visokog proreza, koju potpisuje modna kuća Balenciaga, glumica je zaokružila crnim hulahopkama i visokim crnim štiklama sa špic vrhovima.

Tportal je i na WhatsAppu

Želite dobivati najvažnije vijesti dana na WhatsApp: Zapratite tportalov kanal OVDJE i kliknite 'Prati' 

 

Kako bi uveličala noć posvećenu Omega satovima, glumica je nosila i srebrni sat luksuznog švicarskog brenda.

U nešto izazovnijoj crnoj kombinaciji glumica se pojavila i prije nekoliko dana na dodjeli nagrada CMA u Nashvilleu. Tada je nosila crnu haljinu s cut-out detaljima koji su otkrili njezinu nevjerojatnu figuru. Crne haljine, kako se čini, go-to opcija su popularne Kidman koja rijetko kad modno griješi.

  • +6
Nicole Kidman i Keith Urban Izvor: Profimedia / Autor: Judy Eddy / INSTAR Images / Profimedia