SVJETLUCAVO IZDANJE

Ni zvijezda 'Tračerice' nije odoljela haljini koju obožava Kate Middleton

16.03.2023 u 08:57

Bionic
Reading

Iako se posljednjih godina rijetko viđa na svečanim događanjima, zvijezda teen serije ‘Tračerica’ nije željela propustiti premijeru novog superherojskog filma u Los Angelesu, u kojemu jednu od glavnih uloga ima njezin suprug Adam Brody

Bivše teen zvijezde, Leighton Meester i Adam Brody, u braku su od 2014. godine i jedan su od najskladnijih holivudskih parova. Dan nakon dodjele Oscara, navedeno su nanovo dokazali na crvenom tepihu u Los Angelesu, u sklopu premijere filma ’Shazam! Fury of the Gods’.

U novom nastavku superherojskog filma iz radionice DC-ja, Brody je ponovno uskočio u lik Super Hero Freddyja, a supruga Leighton na premijeri mu je pružila podršku u svjetlucavoj haljini prepoznatljivog dizajna.

  • +4
Leighton Meester Izvor: Profimedia / Autor: Matt Baron/BEI / Shutterstock Editorial / Profimedia

Poput britanske miljenice Kate Middleton i brojnih drugih dama iz svijeta slavnih, zvijezda ‘Tračerice’ nije odoljela haljinama s potpisom britanskog brenda The Vampire’s Wife.

Svjetlucave tkanine i s prepoznatljivim detaljima poput tričetvrt rukava i volana na porubu, haljina Falconetti u smaragdno zelenoj verziji toliko se svidila princezi od Walesa da ju je nosila i za nastanak kraljevskog portreta, danas izvješenog u prostorima muzeja Fitzwilliam u Cambridgeu.

U odnosu na Kate, zvijezda ‘Tračerice’ opredijelila se za brončanu verziju haljine Cinderella s potpisom brenda The Vampire’s Wife a koja, od danas kultnog modela Falconetti, odskače s nekoliko nizova volana pri dnu.

Njezin glamurozni izgled 36- godišnja glumica naglasila je crnom torbicom clutch i sandalama u nijansi nude, dok je dugu kosu s kraćim šipkama nosila u blago valovitoj formi.