ELEGANTNO IZDANJE

Ni Taylor Swift nije odoljela omiljenoj torbici Meghan Markle

08.12.2023 u 17:58

  • +7

Taylor Swift

Izvor: Profimedia / Autor: - / INSTAR Images / Profimedia

Bionic
Reading

Taylor Swift (33) bila je mamac za poglede u još jednom elegantnom stajlingu u kojem se uputila na premijeru filma 'Poor Things', u kojem glumi njezina dobra prijateljica Emma Stone

Plavokosa glazbenica, koja će 13. prosinca proslaviti 34. rođendan, izgledala je glamurozno u crnoj haljini bez rukava i elegantnom kaputu (Charlotte Simone), upotpunivši chic look trendi slingback sandalama Giuseppea Zanottija.

Kao i uvijek, pop senzacija, koja ove godine niže uspjeh za uspjehom zahvaljujući svojoj 'Eras Tour', a ona se u veljači nastavlja u Aziji, izmamila je bezbrojne pohvale i za ovaj večernji outfit.

S puno je stila ovaj look zaokružila pomno odabranim detaljima koji nisu promaknuli modnim znalcima.

ZIMSKI LOOK ZA PETICU

Kaput i minicu Taylor Swift rado bi u svoj ormar preselile mnoge fashionistice

Pogledaj galeriju

All black kombinaciju podignula je omiljenom torbicom Meghan Markle, zlatnim modelom Zodiac, efektnim clutchem dizajnera Naeema Khana s astrološkom tematikom.

Vojvotkinja od Sussexa prvi je put nosila elegantni clutch još 2018. godine na proslavi 92. rođendana pokojne kraljice Elizabete II. U skladu s horoskopskim znakom svoje vlasnice, torbica je bila ukrašena dragim kamenjem koje je tvorilo zviježđe Lava.

N: Tportal je i na WhatsAppu TXT: Želite dobivati najvažnije vijesti dana na WhatsApp: Zapratite tportalov kanal OVDJE i kliknite 'Prati'

Verzija pjevačice bila je malo drugačija jer je bila ukrašena zviježđem Strijelca, što zapravo znači da su ona i Markle pripadnice vatrenih astro znakova.

Uvijek sjajno dotjerana, glazbenica je stajling nadogradila mladenačkim uvojcima i šiškama, crvenim ružem i manikurom nadahnutom blagdanima, u crvenoj i zelenoj boji.