LETIZIA OD ŠPANJOLSKE

Ni ona ne može odoljeti Zarinim krpicama: Jedna od najbolje odjevenih kraljica plijenila elegancijom u narančastom kompletu

13.05.2021 u 08:57

Bionic
Reading

Nije nikakva tajna da jedna od najbolje odjevenih kraljica u svoje stajlinge nerijetko uključuje komade s potpisom pristupačnih high street brendova, a posljednjim izdanjem u nizu servirala je narančastu raskoš u kompletu s potpisom, brojnim damama, omiljene Zare

Poput britanske miljenice Kate Middleton, 48- godišnja španjolska kraljica Letizia nerijetko iskazuje svoju modnu skromnost nošenjem komada s potpisom high street brendova.

U povodu osobnog uručenja nagrade Cervantes njezinom prošlogodišnjem pobjedniku, pjesniku Francisu Brinesu, Letizia je plijenila posebnu pozornost u elegantnom kompletu kojim je dominirala efektna nijansa narančaste.

  • +4
Kraljica Letizia Izvor: Profimedia / Autor: Rober Solsona / Zuma Press / Profimedia

Kako se doznaje, njezin komplet djelo je popularnog high street brenda Zara a, kao što je slučaj s njezinim brojnim stajlinzima, i u ovom izdanju već smo ju imali priliku vidjeti godine 2019. prilikom službenog posjeta Argentini.

Efektan komplet sa Zarinim potpisom koji je osvojio Letiziju, sastoji se od bluze asimetričnog kroja i elegantnog modela hlača koji stiže s hit detaljem kojeg je popularizirala bivša spajsica i modna dizajnerica, Victoria Beckham.

Riječ je o detalju malih proreza na bočnim stranama nogavica koji, osim što pomaže u postizanju vizualno duže figure, poseban fokus stavlja na cipele.

Zarin komplet, Letizia je ovoga puta odlučila parirati s bež modelom takozvanih cipela slingback, a cjelokupno izdanje dodatno je naglasila decentnim nakitom i frizurom punđe.

Bež verzija cipela slingback viđenih na španjolskoj kraljici djelo su proslavljene venezuelanske dizajnerice Caroline Herrere, a ovaj specifičan model cipela upravo ove sezone uživa veliku popularnost na modnoj sceni.

  • +16
Slingback cipele Izvor: Promo fotografije / Autor: promo