PHYTO VIOLET

Neželjeni žuti tonovi na kosi sada su stvar prošlosti, a tajna je u posebnom prirodnom sastojku. Znate li kojem?

30.10.2023 u 14:29

Bionic
Reading

Većina plavuša se najmanje jednom susrela sa problemom neželjenih žutih i narančastih tonova na kosi. Bez obzira da li sami farbate kosu ili taj posao prepuštate profesionalnim frizerima, moguće je da nakon nekog vremena dođe do promjene nijanse boje. Kako bi izbjegli žutilo koristite PHYTO VIOLET!

VIZIONAR, FRIZER I IZUMITELJ!

Ovo je priča o jednoj strasti. Strast stručnjaka za njegu kose iz 1960-ih, Patricka Alèsa, prema kosi i prirodi. Ovaj vizionarski frizer poznat je po izumu 'četkanja', originalne tehnike feniranja (1964.), phytothérathrie - tretiranje ukose pomoću biljaka (1969.) i tretmana za vlasište! Danas Phyto ostaje vjeran pionirskim vrijednostima koje su doprinijele njegovom uspjehu, za poboljšanje kose, od vlasišta do vrhova, korištenje vješte mješavine znanosti i prirodnih sastojaka i stavljanje osjetilnih kvaliteta, učinkovitosti i sigurnosti na prvo mjesto. Njegova misija ostala je ista - iskoristiti moć biljaka za poboljšanje kvalitete svih tipova kose.

ŽUTI TONOVI SADA SU STVAR PROŠLOSTI!

PURPLE je Phyto nova linija za njegu kose koja cilja na međugeneracijski problem - žutilo!

Bez obzira da li sami farbate kosu ili taj posao prepuštate profesionalnim frizerima, vrlo je moguće da nakon nekog vremena dođe do promjene nijanse. Ultra-mjedenasti i žuti tonovi prava su noćna mora za one s pepeljastom, platinastom ili polarno plavom kosom, kao i one sa sijedom kosom. Većina plavuša se najmanje jednom susrela sa problemom neželjenih žutih i narančastih tonova na kosi. Normalno je da se s nakon određenog perioda vremena boja ispire i gubi svoj sjaj. Kao posljedica ispiranja na izbjeljenoj i plavoj kosi javljaju žućkasti tonovi.

Inspirirana snagom prirode, dva nova proizvoda PURPLE tretmana imaju za cilj oživjeti dragocjene hladne tonove.

Maska obnavlja i štiti osjetljivu kosu, te paralelno oživljava blistave hladne tonove. Kosa je nehranjenja, mekša i sjajnija i zrači hladnim tonovima. U osnovnoj formuli, je ljubičasti pigment koji neutralizira neželjene bakreno žute tonove kako bi oživjeli blistavi hladni tonovi. Antioksidacijski ekstrakt runolista štiti vlakna kose. Organski ekstrakt bijelog sljeza daje kosi dvostruko veći sjaj.

RUNOLIST KAO TAJNI SASTOJAK!

Nije tajna da ljubičasti pigmenti, koji su nasuprot žutih na kotaču boja, imaju gotovo magičnu moć neutralizacije. Dodani PURPLE formulama, pigmenti su kombinirani s ekstraktom runolista, koji sprječava oksidaciju i žutilo. Također poznat kao srebrna zvijezda, ovaj mali bijeli cvijet koji raste u Alpama pokazao se kao jedan od najmoćnijih prirodnih štitova. Bogata bioaktivnim molekulama koje se bore protiv slobodnih radikala (flavonoidi i leontopodna kiselina), runolist štiti kosu od oksidacije izazvane svjetlošću, koja ne samo da oštećuje vlakna, već i narušava njezinu boju stvarajući toplije nijanse. A kako bi poboljšao osnovno djelovanje za njegu kose na izbijeljenoj ili sijedoj kosi, koja je često lomljivija od normalne kose i stoga osjetljivija na žutilo, Phyto je odlučio koristiti hranjivi shea maslac. Bogati trigliceridima i masnim kiselinama, ovi lipidi imaju sposobnost jačanja hidrolipidnog filma i obnavljanja vlakana kose.

Novu liniju možete pronaći u svim Muller prodavaonicama, bolje opskrbljenim ljekarnama i na web shopu www.delmerion.hr

Recite zbogom žutim tonovima korištenjem PHYTO PURPLE šampona i maske za kosu!