PRINCEZA VICTORIA

Nema više glamura i raskoši: Još jedna princeza odjenula hlače umjesto haljine

09.12.2018 u 21:16

Bionic
Reading

Trend odijevanja hlača na kraljevske angažmane pokrenula je novopečena vojvotkinja Meghan Markle, a brzo nakon nje ovaj su modni izričaj prihvatile i brojne druge članice kraljevskih obitelji. Zadnja u nizu koja se pojavila u poslovnim ženskim hlačama je švedska princeza Victoria

Buduća švedska kraljica, aktualna princeza Victoria pojavila se u nedjelju ujutro na konferenciji u centru Stockholma u vrlo neuobičajenom izdanju.

Lijepa princeza odjenula je za ovu priliku tamnozeleno poslovno odijelo. Uske hlače i predimenzionirani sako na dvoredno kopčanje, trenutno su pravi modni hit, a švedska nasljednica ovu je kombinaciju isfurala na sebi svojstven način.

  • +3
Princeza Victoria Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Iako se odijela najčešće nose uz salonke, 41- godišnja princeza odjenula je crne gležnjače na tanku petu koje idu u špic. Mnogi se s ovakvim odabirom ne bi složili jer oduzima dozu ženstvenosti.

Inače, članice kraljevskih obitelj vrlo rijetko u javnosti nose hlače, a najčešće ih se može vidjeti u elegantnim haljinama koje pristaju njihovim titulama. Ipak čini se da je stiglo novo doba u kraljevstvo pa se prate aktualni modni trendovi.

Ovakav trend započela je Meghan Markle, Amerikanka koja je u svibnju postala britanska vojvotkinja. Nešto opuštenijim pristupom i ležernijim stajlinzima olabavila je stroga stoljetna pravila monarhije.

  • +16
Meghan Markle Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Tako smo prije nekoliko dana mogli vidjeti i njezinu šogoricu, vojvotkinju Kate Middleton u neobičnom izdanju. Vojvotkinja od Cambridgea odabrala trendi trapezice koje je iskombinirala s maslinastozelenim sakoom, prigodnim modelom 'Duchess' brenda Smythe sa zlatnim gumbima.

  • +8
Kate Middleton Izvor: Profimedia / Autor: N.N.