OD SELENE DO HAILEY

Nema tko ih ne nosi: Ovim naušnicama za 109 eura zvijezde ne mogu odoljeti

05.04.2023 u 11:22

  • +5

Maren Morris

Izvor: Profimedia / Autor: Lisa O'Connor / Shutterstock Editorial / Profimedia

Bionic
Reading

Jenny Bird naušnice postale su jedan od najpoželjnijih komada nakon što su ih nosile brojne holivudske zvijezde, a najpopularniji model Nouveaux Puff dostupan je po pristupačnoj cijeni

Uslijed svađe koja je zapalila internet, Hailey Bieber i Selena Gomez ipak su pronašle nešto zajedničko: Jenny Bird zlatne naušnice! Riječ je o nakitu kojem holivudske zvijezde ne mogu odoljeti, a iz tvrtke tvrde kako su se već četiri kolekcije momentalno rasprodale.

Ove naušnice dolaze u zlatnoj i srebrnoj boji, a karakterizira ih neobičan dizajn masivnog polumjeseca koji podiže baš svaki outfit.

Jenny Bird naušnice Izvor: Promo fotografije / Autor: Jenny Bird Promo

Osim Hailey Bieber i Selene Gomez, nosile su ih glumice Shay Mitchell i pjevačica Maren Morris koja je njima zaokružila look na crvenom tepihu uoči premijere hit serije 'Daisy Jones & The Six' u kojoj izvodi nekoliko pjesama.

Jedan od razloga njihove popularnosti je i pristupačna cijena od 109 eura čime je ovaj statement komad postao pravi predmet žudnje modnih ovisnica.

Najpopularniji model Jenny Bird naušnica je Nouveaux Puff, a Hailey Bieber je nedavno odlučila isprobati i Chunky Doune Hoops koje će sada, predviđa se, postati još jedan vrući hit.

Ista stvar je s još pristupačnijim Icon Hoops modelom kojeg je nosila Kylie Jenner te se u trgovinama može pronaći za 80 eura.

I dok ih je Selena Gomez nosila i kod kuće i na crvenom tepihu, Shay Mitchell u njima je blistala na prošlogodišnjem partyju Harper's Bazaara, a nosile su ih i zvijezde poput Lee Michele, Jessice Albe i Ellen Pompeo.

'Ove žene mogu nositi štogod požele, a biraju cjenovno pristupačan brend i to je odlično', zaključili su iz Jenny Birda za Page Six te dodaju kako uskoro stiže nova proljetna kolekcija naziva Squiggle koja će biti simbol casual mode i bezbrižnog, opuštenog raspoloženja.