FASHION GURU:

Neda Ukraden i dalje je prava dama, a od nje bi o odijevanju mnoge instagramuše imale što naučiti

  • 07.12.2018 u 14:50

  • Bionic
    Reading

    Naš se modni kritičar Fashion Guru ovoga puta pozabavio stilom legendarne pjevačice Nede Ukraden koja i na pragu svojih 70-ih izgleda sjajno

    Nakon što vidiš neke pjevačice iz Hrvatske, ali i regije, onda pogledaš Nedu i shvatiš zašto ta žena i dalje razvaljuje po top listama i puni dvorane.

    Njoj godine nisu niti malo odmogle. Štoviše. Neću ulaziti u to je li ili nije radila neke zahvate, jer ne bila jedina. Svaka druga na estradi je nešto napravila.

    • +4
    Neda Ukraden Izvor: Pixsell / Autor: Tomislav Miletic/PIXSELL

    No kad vidiš Nedinu energiju, pjevanje i stil koji fura veća ne znam koliko godina, shvatiš da je to recept za dugi vijek na estradi.

    Svaki dan vidim neku našu poznatu damu koja izgleda kao da se posvađala sa stilom ili nikad doma nije imala ogledalo, ali zasigurno ima smartphone na kojem se može pogledati, no ni to ne pomaže.

    U klasičnom odijelu sa sjajnim špic reverima i čizmama u istom tonu, te lijepom frizurom Neda je i dalje prava dama. Možda da se instagramuše sa svojim uređenim fotkama i pokušajima modiranja ipak ugledaju na neke dame u svojoj okolini. Možda nešto i nauče.

    Sadržaj, stavovi i mišljenja izneseni u komentarima objavljenima na tportalu pripadaju autoru i ne predstavljaju nužno stavove uredništva tportala.