FASHION GURU

Nataši Janjić trudnoća itekako dobro leži, izgleda bolje no ikad

  • 06.12.2018 u 15:02

  • Bionic
    Reading

    Glumica Nataša Janjić blista u trudnoći, a s time se slaže i naš Fashion Guru te je mišljenja da nikad nije izgledala bolje. Komplimente je ovoga puta dobila i njezina kolegica Marijana Mikulić, kojoj drastična promjena imidža odlično pristaje

    Popularnu glumicu gledamo na Instagramu, jer otkada je u drugom stanju, rjeđe se pojavljuje u javnosti. Ovaj put je napravila iznimku i pokazala da joj trudnoća itekako dobro leži. Izgleda bolje no ikad.

    Da ne znamo da je trudna, ne bismo to nikad rekli, zna ona vrlo dobro kako treba pozirati. Krojem klasična trudnička haljina, popularnija kao bebidolka, njezina prepoznatljiva riđa kosa i crveni karmin na usnama - Nataši ne treba ništa više.

    DOTJERANE HRVATICE

    Tko je sve bio na otvorenju nove trgovine nakita

    Pogledaj galeriju

    Na društvenom događaju pojavila se i Mirjana Mikulić te ugodno iznenadila promjenom boje i dužine kose. Konačno je napravila drastičnu promjenu iako sam siguran da će se vratiti na staro, ali do tada vjerujem da nisam jedini koji misli da joj ova promjena dobro stoji.

    Sadržaj, stavovi i mišljenja izneseni u komentarima objavljenima na tportalu pripadaju autoru i ne predstavljaju nužno stavove uredništva tportala.