FASHION GURU

Jelena Rozga u Beogradu pokazala dekolte i duge noge, a čini mi se da na njima vidim i grilonke, valjda da ne ozebe ako dune košava

  • 25.09.2020 u 12:14

  • Bionic
    Reading

    Zgodna Splićanka održala je koncert u Beogradu, a stajling je, primijetio je Fashion Guru, prilagodila mjestu, gradu i melosu

    Među prvima se usred pandemije okuražila naša Rozgita i odlučila održati koncert. Ne, nije se ona odlučila za neke proteste, na kojima će pjevati i govoriti kako je korona samo dobro pivo ili se naslikavati u badiću s poznatima, nego je otišla u Beograd te stala na pozornicu i pred publiku.

    View this post on Instagram

    Lipo mi je,lipo mi je 😘😘 dress by @arileo_split

    A post shared by Jelena Rozga (@rozgajelenaofficial) on

    U svom standardnom stilu pokazala je glavni adut - duge noge - a nije zaboravila ni na dekolte. Kako to i priliči mjestu, gradu i melosu, odlučila se za šljokičastu haljinu s već spomenutim dubljim dekolteom.

    • +3
    Jelena Rozga Izvor: Pixsell / Autor: Antonio Ahel/ATAImages/PIXSELL

    Već drugi dan gledam šišmiš-rukave, a možda je to posljedica karantene i viška materijala koji se morao prodati i iskoristiti. Čini mi se da vidim i grilonke na nogama, valjda da ne ozebe ako dune košava.

    Naravno, zgodna je Rozgita još jednom očarala svoju publiku, a vas?

    Sadržaj, stavovi i mišljenja izneseni u komentarima objavljenima na tportalu pripadaju autoru i ne predstavljaju nužno stavove uredništva tportala.