jednostavno i efektno

Ne izlazi iz ovog stajlinga: Angelina Jolie baš uvijek bira minimalizam i vječnu klasiku

30.06.2023 u 11:01

  • +8

Angelina Jolie

Izvor: Profimedia / Autor: BLAYZENPHOTOS / BACKGRID / BACKGRID USA / BACKGRID / BACKGRID USA / PROFIMEDIA

Bionic
Reading

Angelina Jolie baš nikada ne može proći nezamijećeno, a njezina elegancija i chic stil su vječni. Dokazale je to još jednim savršeno minimalističkim stajlingom u New Yorku

Angelina Jolie viđena je kako sa svojim sinom Pax Thien Jolie-Pittom iz njihovog hotela u njujorpkom Sohou. Slavna 48-godišnja glumica izgledala je vrlo elegantno bijeloj haljini na kopčanje dok je sa svojim 19-godišnjim sinom, jednim od šestero djece koje dijeli s bivšim suprugom Bradom Pittom, provela dan u gradu. Za njihov izlazak, trostruka dobitnica Zlatnog globusa nosila je isti baloner s dvostrukim kopčanjem u kojem je viđena početkom tjedna.

Kasnije su se Angelina i Pax pridružili njezinim kćerima Zahari, 18, Shiloh, 17, i Vivienne, 14, te su se uputili u zračnu luku kako bi krenuli na obiteljsko putovanje. Nedostajali su im samo 21-godišnji Maddox te Vviennenin brat blizanac Knox.

Uz jednostavnu i vječno elegantnu bijelu haljinu i baloner koji baš nikada ne izlazi iz mode Angelina je nosila par nude Christian Louboutin salonki u boji breskve i vrlo chic velikih sunčanih naočala – bezvremenske komade koji su nosivi u baš svakoj prilici.

Zvijezda filma 'Gospodarica zla' također je pokazala svoje od nedavno obojene plave pramenove spuštene, a nabacila je minimalistički makeup koji je istaknuo njezinu blistavu ljepotu. Ovim stajlingom Angelina je još jednom dokazala da vječna elegancija baš nikada ne izlaze iz mode te da vječni komadi u monokromatskim bojama itekako isplativi u ormaru.

  • +36
Angelina Jolie Izvor: Profimedia / Autor: MASATOSHI OKAUCHI / SHUTTERSTOCK EDITORIAL / JASON MERRITT / GETTY IMAGES / ADMEDIA / ADMEDIA / MAURIZIO D'AVANZO/IPA / SHUTTERSTOCK EDITORIAL / PROFIMEDIA