VIDEO INTERVJU

Naša slavna glumica otkriva kako se nosi s razvodom

25.10.2013 u 16:18

  • +2

Intervju s Vanessom Radman

Izvor: tportal.hr / Autor: Lucija Bušić

Bionic
Reading

Glumica koju trenutačno gledamo u ulozi Maris u 'Zori dubrovačkoj', Vanessa Radman otvorila nam je dušu o glumi, razvodu, ljubavi i zaljubljenosti

Nakon što je Vanessa Radman pregledala sve vremenske prognoze kako bi provjerila koji dan obećava najviše sunca, upravo je taj bio odabran za razgovor za tportal na zagrebačkom Bundeku. Ali i lokacija je bila s razlogom. Vanesa je željela snimati uz vodu, a tijekom razgovora objasnila nam je i zašto.

Glumica koju trenutačno gledamo u kao Maris u 'Zori dubrovačkoj', a gledatelj je se sjećaju i iz serije 'Obični ljudi', 'Zakon ljubavi', Ponos Ratkajevih', zrači nevjerojatnom energijom i seksipilom, a i sama potvrđuje kako se u svojim godinama osjeća savršeno.

U razgovoru nam je otkrila kako podnosi snimanja, pomažu li joj da lakše prebrodi razvod nakon 10 godina braka s njemačkim scenografom Timom Pannenom te što joj je trenutačno najstresnije u životu.

'Psiholog bi rekao 'ako imate neki problem, promijenite okolinu', i meni dobro dođe da sam promijenila kompletnu okolinu i da radim. Osjećam se dobro i nadam se najboljem. Nije baš bezveze da sam ovdje došla. Možda me ovdje nešto čeka', kaže prelijepa glumica.

Ne krije kako se ponovno želi zaljubiti, a opisala nam je i kakva je kada se zaljubi: 'Izgubim tlo pod nogama i to mi je super.'

Odgovorila je i na pitanja zašto je odlučila biti glumica, kada će konačno položiti vozački ispit, zašto voli kršiti zakone, kako se nosi s kritikama, ali i koji joj je omiljeni specijalitet koji priprema.