UPEČATLJIVO IZDANJE

Nancy Pelosi plijenila elegancijom na sastanku s Jandrokovićem

24.10.2022 u 16:39

Bionic
Reading

Na dužnosti predsjednice Zastupničkog doma, američka političarka Nancy Pelosi stigla je u prvi službeni posjet Hrvatskoj, a dolaskom na bilateralni sastanak s predsjednikom Hrvatskog sabora plijenila je pozornost svojim formalnim izdanjem

I u devetom desetljeću života, iskusna političarka talijanskih korijena spremna je za modne iskorake pa se nerijetko može ugledati u odvažnim bojama poput limunski žute, jarke ružičaste, crvene ili kraljevski plave u kakvoj se pojavila na sastanku s predsjednikom Hrvatskog sabora.

  • +3
Bilateralni sastanak Gordana Jandrokovića s Nancy Pelosi Izvor: Cropix / Autor: Damjan Tadic

Formalno izdanje za susret s Gordanom Jandrokovićem kreirala je crnim komadima ‘razbivši’ ih kraljevski plavim sakoom elegantnog dizajna, u znaku ¾ rukava i 'nevidljivog' kopčanja.

Osim što gaji naklonost prema komadima efektnih boja, jednako je sklona nošenju upečatljivih dodataka, što je nanovo potvrdila u svom prvom službenom posjetu Hrvatskoj. Efektna ogrlica od bisera, minijaturni broš i klasične crne salonke u špic činile su njezin odabir komada kojim je zaokružila elegantno izdanje.

Vremešna Njujorčanka, koja je ove godine u ožujku proslavila 82. rođendan, niti ne pomišlja na mirovinu. U siječnju 2019. prisegnula je drugi put u svojoj karijeri kao predsjednica Zastupničkog doma i to u haljini u crvenoj boji, nijansi koja simbolizira energiju, samopouzdanje i hrabrost.